KAYA; Kaos ortamı yaşanabilir

KAYA; Kaos ortamı yaşanabilir

Giresunspor'da yönetimin kayyuma kalmasının ardından bir değerlendirme yapan Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, takımın sahipsiz kalmasının c doğurabileceğini söyledi.

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya yaptığı açıklamada "Kendi tesislerimizde müsait olmayan bir ortamda mecburen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki günlük bayram izninin ardından da yine kendi tesislerimizde sezona kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Transfer yasağımızın oluştuğu bir ortamda mevcut oyuncularımızı korumak adına gösterdiğimiz çabayı bugüne kadar sürdürdük.
Ancak mevcut kongreden sonuç alamadıktan sonra, divan heyetinin çabaları da sonuç vermediğine göre saha içerisindeki antrenmanları, çalışmaları bir kenara bıraktık, saha dışında ne olacağını düşünmeye başladık. Bu takımın teknik direktörü olarak takıma ve futbolculara bir çaba sarf ettim. Futbolcu arkadaşlarımız da bu çabaya ortak oldu, fedakarlık yaptılar.
Ancak bu takımın sahipsiz kalması herhangi bir yönetimle sezona başlayamaması kaos ortamı doğurabilir diye düşünüyorum. Bugünden sonra transfer yapamasak da iç transferde bizle beraber olan 12 oyuncumuzla lige girmemiz gerekiyor. Bu arkadaşlarımızın bir takım ihtiyaçlarının karşılanacağı, taleplerinin yerine getirilerek sezona girebileceğimiz umudumu koruyorum" dedi.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Giresunsporlu futbolcuların da yaşanan gelişmeler nedeniyle oldukça moralsiz oldukları gözlendi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.