Kıvanç Karakaş Çaykur Rizespor’da

Kıvanç Karakaş Çaykur Rizespor’da

Orta saha oyuncusu Kıvanç KARAKAŞ ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Çaykur Rizespor, Orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, BJK altyapısında yetişen 1985 doğumlu Orta Saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak futbolcuyu renklerine bağladı. Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah tarafından yapılan açıklamada, “Beykoz, Yalova, Karşıyaka, Sivas ve Şanlıurfaspor takımlarında oynayan Kıvanç Karakaş transferimiz camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

 Kıvanç Karakaş, Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Sivasspor’a transfer olduktan sonra, Çalımbay’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Şanlıurfaspor’a transfer edilmişti. Çalımbay, daha önce gönderdiği futbolcuyu bu kez başında bulunduğu Çaykur Rizespor’un transfer listesine ekledi.

 Kıvanç Karakaş Kimdir?

 Futbola Beylerbeyi altyapısında başlayan Kıvanç, daha sonra Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Burada bir sezon geçirdikten sonra Selimiye Spor Kulübü altyapısına geçti. Sonra 2005 yılında Beykozspor 1908′le profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı. Burada ilk resmi karşılaşmasını 25 Eylül 2005 tarihinde Mustafakemalpaşaspor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. İki sezon burada oynadıktan sonra Yalovaspor’a ve bir sezon sonra da Karşıyaka’ya transfer oldu. Burada üç sezon takımın önemli oyuncularından biri olarak görev aldı.

2011-12 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’a transfer olan Kıvanç, 2012-2013 sezonunda ise Şanlıurfaspor’da mücadele etti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.