Kızlar Yeni Hocay’la Çalışmalara Başladı

Kızlar Yeni Hocay’la Çalışmalara Başladı

Ardeşen GSK’da Yeni hoca Çalışmalara Başladı…

Geçtiğimiz Hafta Teknik Direktör Fatma Badoğlu İle Yollarını Ayıran Hentbol Bayanlar Birinci Ligi (A) Grubu’nda mücadele Eden Temsilcimiz Ardeşen Gençlik Spor Kulübü (GSK), Anlaştığını Yeni Hoca Şefki Demiroğlu İle Çalışmalara Başladı.

Çalışmalar Ardeşen Vali Erdal Ata Kapalı Spor Salonunda Devam Ederken, Çalışmaları Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Gazeteciler ve Bazı Taraftarlar Takip Etti.



Isınma Hareketleri, Top Çevirme ve Taktik Ağırlıklı Süren Çalışmaya Sakatlığı Devam Eden Gülsüm ve Yasemin Katılamazken, Sakatlıklarının 1 Hafta İçinde Geçeceği Bildirildi.

Yeni Hocayla Çalışmalara Hızlı bir Şekilde Başladıklarını Belirten Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz,”Bizim Teknik Kadroda ki Geçiş Dönemimiz Sporcularımızın Düşünceleri, Motivasyonları ve Psikolojileri Bakımında Biraz Sancılı Geçti. Çünkü 4 Yıldır Birlikte Çalışan Bir Oyuncu Kadromuz Var. Ama Biz Gerekli Önlemleri Alarak Takımda ki Sancılı Dönemi Aşmış Olduk. Ardeşen GSK 1. Lig’de Mücadele Eden Profesyonel Bir Takım Olduğu İçin, Profesyonel Bir Şekilde Hareket Etmek Zorundayız. Atılması Gereken Adımları Cesaretle Atmak Zorundayız. Neticede Atılması Gereken Adımları Attık ve Yeni Teknik Kadroyla Gücümüze Güç Katmaya Devam Ediyoruz.” Dedi.



ŞİMDİ SIRA KAYIPLARIMIZI TELAFİ ETMEYE GELDİ
Lig’de Talihsiz Bir Şekilde 2 Mağlubiyet Aldıklarını İfade Eden Oğuz , “Artık Kayıplarımızı Telafi Etme Zamanı Gelmiştir. Bundan Böyle Çalışmalarımıza Daha Güçlü Olmak ve Yenilmemek İçin Devam Edeceğiz. Çalışmalarımız Bu Yönde Olacak. Bundan Sonra Mağlubiyet Kelimesini Ağzımıza Bile Almak İstemiyoruz. Çünkü Başka Şansımız Yok. Ardeşen GSK Önümüz de ki Yıl Süper Lig’de Oynamak İstiyor ve Bunu da Başaracağız.” Dedi.





YENİ HOCADAN İLK MESAJ; YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK
Takımın Yeni Teknik Patronu Şefki Demiroğlu İse, Amasya Deplasmanında Aldıkları Altın Galibiyetle Yeni Bir Başlangıç Yaptıklarını Belirterek,  “Yeni bir Başlangıcın Ardından Yeni Bir Sürece Girdik. Bu Süreçte Takımla Pek fazla Çalışma İmkânımız Olmadı. Takım Olarak Ne Kadar Çok Birlikte Olup, Çalışmaya Devam Edersek O Kadar İyi Olacağımızı Düşünüyorum. Amasya Maçı Bizim İçin Çok İyi bir Başlangıç Oldu. Maçı Çok İyi Oynayarak Kazandık. Ben Kızlarda Işığı Gördüm, İlerleyen Zamanlarda Daha İyi Olacağız.” Dedi.



ARDEŞEN GSK KENDİNE İNANIYOR
Spor’da Güçlü Takım Yoktur, Kendine İnanan Takım Vardır Diyen Teknik Patron Demiroğlu, “Ben Kendi Takımımda Bunu Gördüm. Amasya Maçında Kendine Çok İnanan ve Güvenen Bir Takım Vardı. Ben Bu Işığı Gördüğüm İçin Kendi Takımımdan Büyük Şeyler Bekliyorum.” Dedi.





ARDEŞEN HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Ardeşen’in Her Şeyin En İyisi Layık Olduğunu Belirten Demiroğlu, “Ardeşenimiz Çok Güzel Şeyleri Hak Edecek Bir Yer. Çok Uzun Zamandır Hentbol’un İçindeyim Ama Hiçbir Yerde, Ardeşen’de Olduğu Kadar Seyirci ve Taraftarın İlgi ve Alakası Yok. Ardeşen’de muhteşem Bir Taraftar Kitlesi Var. Muhteşem Bir Destek Var. Ben Bu Konuda Ardeşen Halkına Çok Teşekkür Ediyorum. Çünkü Çok Güzel Bir Potansiyelimiz Var. Ardeşenimiz de Alt Yapıdan da Çok İyi Sporcularımız Yetişiyor. Bu Konuda Ardeşen’de ki Spor Hocalarımızın Çok Büyük Katkıları Var. Buradan Onlara da Çok Teşekkür Etmek İstiyorum. Ben Buraya Yeni Geldim. Yeni Geldiğim Bu Süreç İçerisinde ve Antrenör Olarak Takımın Başındayım. Ne Gerekiyorsa Onu Yapacağız.





SAKAT OYUNCULAR VAR
Takımda 2 As Oyuncunun Sakatlık Geçirdiğini Belirten Demiroğlu, “Bu Haftayı BAY Geçecek Olmamız Bizim İçin Çok İyi Oldu. Çünkü 2 Önemli Oyuncumuzun Sakatlığı Var. Gülsüm’ün Omzunda Kas Spazmı Söz Konusu, Yasemin’in İse Ayak Bileğinde Bir Problem Yaşıyoruz. 15 Günlük Bir Zamanımız Var ve Bu Zaman İçerisinde İyileşeceklerini Tahmin Ediyorum.” Dedi.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.