Kol Başkan Telatar Yönetimde

Kol Başkan Telatar Yönetimde

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Cevat Kol seçildi.

TSYD Trabzon Şubesi'nde düzenlenen genel kurula, Trabzon, Samsun ve Rize illerinden toplam 46 üyenin 27'si katıldı. Rizeli gazeteci Alihan Telatar, TSYD Trabzon Şubesi'nin yeni yönetim kurulunda yer aldı. Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği de Rizeli Gazeteci Alihan Telatar’ın TSYD’de yapılan seçimlerde yönetime girmesinden dolayı bir tebrik mesajı yayınladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa Cevat Kol seçilirken 7 kişilik yönetimde Rize’den Günebakış Gazetesi Temsilcisi Alihan Telatar’da yer aldı. Telatar’ın yönetimde yer almasıyla birlikte Rize TSYD’ de önümüzdeki günlerde köklü değişikliklerin olması bekleniyor.

Genel kurulda ilk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata'nın başkanlığında Osman Şişko ve Celal Kadıoğlu nun da yer aldığı divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet, gelir gider raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi.

Ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Cevat Kol'un başkanlığındaki liste 3 yıllığına göreve seçildi. Kol'un başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Selçuk Kılıç, Rahman Turan, Selçuk Aval, Avni Demir, Murat Sandıkçı ve Alihan Telatar yer aldı.

tsyd-trabzon-sube-secimi-2.jpg

Eski başkan İhsan Öksüz'den görevi devralan Cevat Kol, yaptığı teşekkür konuşmasında, TSYD Trabzon Şubesi'nin yeni dönemde, genç ve dinamik bir ekibin görev alacağını belirterek, ''Bugüne kadar bu çatı altında hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bize güvenen tüm üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Daha aktif bir dönem hedefliyoruz. Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var'' dedi.

TELATAR GENEL SEKRETER

Genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev bölümünü gerçekleştirdi. Buna göre başkanlığa Cevat Kol, ikinci başkanlık görevlerine Avni Demir ve Selçuk Kılıç getirilirken yeni yönetimde genel sekreter Alihan Telatar, mali sayman olarak ise Rahman Turan görev aldılar. Murat Sandıkçı ve Selçuk Aval da üye olarak yönetim kurulunda yer aldı.

tsyd-trabzon-sube-secimi-1.jpg

RİZE GAZETECİLER VE MUHABİRLER DERNEĞİ’NDEN KUTLAMA

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği, Rizeli Gazeteci Alihan Telatar’ın TSYD’de yapılan seçimlerde yönetime girmesinden dolayı bir tebrik mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

“Günebakış Gazetesinin Rize temsilcisi olan ve derneğimiz üyesi Alihan Telatar’ın TSYD Trabzon Şube Temsilciliği’nde yapılan seçimlerde yönetime girmesini sevinçle karşılıyoruz. Cevat Kol Başkanlığı’ndaki yeni TSYD’ ye başarılar diler, Rizeli gazeteci arkadaşımıza da yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz. Telatar’ın yönetimde yer alması ile birlikte Rize TSYD’ de uzun süredir yaşanan sorunların da çözüme kavuşacağını umuyoruz. Rize’de gazetecilere zorluk çıkaran, hak etmesine rağmen bir çok meslektaşımızın müsabakaları takip etmesine olanak sağlamayan keyfi uygulamaları ile tepkileri çeken mevcut TSYD Rize temsilcisinin gözden geçirilmesinin de faydalı olacağı kanaatindeyiz”


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.