Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazır

Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçına Hazır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, Çaykur Rizespor A.Ş. ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor, Bank Asya 1. Lig 9. haftada 30 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor A.Ş. karşılaşmanın hazırlıklarında Konya bölümünü tamamladı. Teknik direktör Osman Özdemir gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Topla yapılan ısınma hareketlerinin ardından oyuncular, kalecilerin koruduğu kalelere şut ve penaltı çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Antrenmanda açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ligde en çok gol atan takımla en az gol yiyen takımın karşılaşacağını söyleyerek, "Rizespor ve aldığı puanlar ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösteriyor. Yıllardır Rize hep iddialı olmuştur, bu seneki hedefleri de Süper Lig'e çıkmak. Bizde Konyaspor olarak mütevazi bir şekilde lige devam ediyoruz. Belki bizde şuan başarılı bir ekip gibi gözüküyoruz ama bu hafta çok atan takımla en az gol yiyen takımın maçı olacak. Bir takım
sürprizler olabilir bu maçta. İki takım açısından da kolay bir maç olmayacak" dedi.
Özdemir, takımda yeni yönetimin göreve gelmesiyle ödemelerin zamana yayılarak yoluna girdiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.