Korukır, Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Korukır, Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Rizespor, Teknik Direktörü Engin Korukır, disiplin kuruluna sevk edildi.

PTT 1. Lig`de hafta sonu deplasmanda Manisaspor`a ile karşılaşacak Ç. Rizespor`da Teknik Direktör Engin Korukır, Karşıyaka maçı sonrası basın toplantısı yaptığı sırada TFF temsilcisi Hakkı Köklükaya ile tartıştığı iddiası ile disiplin kuruluna sevk edildi. Korukır, Karşıyaka maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında birkaç kez salona girip çıkan Köklükaya`yı konsantrasyonunu bozmaması yönünde uyarmıştı.

Öte yandan disiplin kuruluna gönderilen Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde Manisaspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililerde Teknik Direktör Korukır, galibiyet hedefine ulaşabilmek için ciddiyeti elden bırakmadan mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

Korukır, yaptığı açıklamada, Manisaspor`un sahasında kazanmak için her şeyi yapacağını belirterek, ``Rakibimizin ligdeki konumu ortada. Maçı kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklardır. Ekstra motivasyon olacağı muhakkak. Son üç maçta aldığımız sonuçlar bize yakışmadı. Manisaspor deplasmanında galibiyet hedefine ulaşabilmek için ciddiyeti elden bırakmadan mücadele etmek zorundayız`` dedi.

Manisaspor maçı dışında bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Korukır, ``Son üç maçta aldığımız sonuçları unutmak zorundayız. İyi bir kadroya sahibiz. İnandığımız ve takım bütünlüğünü sağladığımız zaman aldığımız sonuçlar ortada. Yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Hedefimiz ilk yarıyı üst sıralarda tamamlamak. Ligin başında maç başına iki puan hedefimiz vardı. İlk yarı sonunda bu hedefi tutturmak istiyoruz`` diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.