Korukır: Hazırlık Maçları Takım Olma Bütünlüğümüzü Sağladı

Korukır: Hazırlık Maçları Takım Olma Bütünlüğümüzü Sağladı

TFF 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, hazırlık maçlarının takım olma bütünlüğünü sağladığını söyledi.

Tff 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, hazırlık maçlarının takım olma bütünlüğünü sağladığını söyledi.

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçı ile hazırlık dönemini tamamladıklarını belirterek, "Kamp döneminde beş hazırlık maçı yaptık. Takım olarak bu maçlarda kendimizi görme şansımız oldu. Son oynadığımız Beşiktaş maçı takım olarak son durumumuzu ortaya koydu. Bu maçta fizik gücümüzü ve takım bütünlüğümüzü çok daha net gördük. Hazırlık maçları takım olma bütünlüğümüzü sağladı. Futbolcuların direnci hazır hale geldiğimizi gösterdi" dedi.

Sezon öncesi son çalışmalarına 12 Ağustos'ta Rize'de başlayacaklarını ifade eden Korukır, "Ligin başlamasına iki hafta kaldı. Kendi tesislerimizde yapacağımız çalışmalarla ufak tefek eksikliklerimizi gidereceğiz. Mental ve fizik olarak lige hazırız. Ancak hedefimizdeki ideal 11 ve iskelet kadroda bazı yeniliklerimiz ve eklemelerimiz olacak. Yapacağımız son çalışmalarla sezona tam hazır olarak girmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Korukır, şunları söyledi:

"Orta saha ve forvete birer oyuncu takviye etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz oyuncularla yönetim kurulumuz görüşüyor. Bir iki gün içerisinde netleşerek aramızda olacak. Rize'de yapacağımız çalışmalarda tam kadro olacağız. Bazı arkadaşlarımızla ilgili düşüncelerimizi de yönetime sunduk. Bu futbolcularla ilgili gerekli kararları da yönetimimiz alarak kamuoyu ile paylaşacak."

Bu arada, yeşil-mavili ekipte Arnavut oyuncu Zeqiri'nin isteksiz oluşu nedeniyle takımdan gönderileceği, bu konuda yönetim kurulunun futbolcu ile görüşeceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.