Korukır Rizespor'un Rakiplerini Mercek Altına Aldı

Korukır Rizespor'un Rakiplerini Mercek Altına Aldı

Engin Korukır Çaykur Rizespor'un Rakiplerini Mercek Altına Aldı

Göreve geldiği günden beri bütün ligleri takip etmeye özen gösteren Korukır, PTT 1. Ligdeki rakiplerini mercek altına alarak önemli notlar tutuyor. Tavşanlı Linyitspor maçı ardından PTT 1. ligde oynanan Denizlispor-Adanademirspor ve Adanaspor ile Bucaspor arasında oynanan maçları canlı izleyerek notlar tuttu.

RAKİPLERİ İZLİYORUZ

Teknik direktörlerin görevleri sürekli bulundukları ligi ve rakipleri tanıması gerektiğini ifade eden Çaykur Rizespor teknik patronu Engin Korukır; "Denizli takımını hiç izlememiştim. Bu yüzden Pazar günü Denizli'ye giderek rakibi izleyerek bilgiler aldım. Mesleğimiz gereği rakipleri de tanımaya görmeye çalışıyoruz. Bu yüzden bütün takımların maçlarını da seyrediyorum. Ben görev aldığım sürede ekibimle beraber sürekli alt yapılardan tutunda süper lige kadar tüm ligleri takip edeceğiz. Bu işi severek isteyerek yapıyorsak hakkını vereceğiz" dedi.

RAKİBİMİZE POZİSYON VERMEDİK

Önceki hafta oynanan Tavşanlı Linyit maçında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Korukır; Biz oyuna ofansif başladık. Bir an önce gol bulmak istiyorduk. Temkinli başlasaydık rakip daha çok üzerimize gelirdi. Maçtan sonra kasetini hemen izledim. Takım olarak ilk devrede baskılı oyunumuz pozisyonları ve golleri getirdi. Maçın ilk yarısında soyunma odasına 7-0 girebilirdik. Ama olmadı. 3-0'ı bulduk bu yüzden ikinci yarıda bir rahatlama oldu. İlk devredeki Tempo futbolcularımı baya yordu. Rakibe sadece bir pozisyon verdik. Buda bizim için sevindirici. Artık iyi bir takımız diyebilirim. Kolay değil üç maçta 8 gol atarak ligin en çok gol atan ekibiyiz. Maçlarımıza çok iyi hazırlanıyoruz. Futbolcularımız ile aynı dili konuşup iyi anlaşıyoruz. Onlar bizim ne istediğimizi biliyor. Geçen maç çalıştıklarımızı sahaya yansıttık ve farklı bir galibiyet aldık. " diye konuştu.

HASSAN TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK

Takımda her bir oyuncunun çok değerli olduğunu vurgulayan Korukır; " En son maçımızda takım kaptanımız Fahri'nin oyuna katkısı çok büyük. Alternatifli bir kadro kurduk. Aramıza yeni katılan Mısırlı Hossam Hassan'a bu maçta görev verdim. Bizimle iki idmana çıktı ve milli takıma çağrıldı. Normalde Şahin Ali'yi oyuna alabilirdim. Ama takım ile uyum sağlaması için bu şekilde bir değişim yaptım. Hassan'ın oyunda kaldığı sürede bir pas hatası yok bütün topları olumlu kullandı. Bize çok katkısı olacak bir oyuncu. Kaliteli oyununu gelecek haftalarda sahaya koyacağına inanıyorum. Takım olarak dört dörtlük bir oyun oynuyoruz demeyeceğim ama dört üçlük bir oyunu ortaya koymaya başladık bunu daha da ilerleteceğiz." dedi.

GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Göztepe deplasmanına kazanmak için gideceklerini belirten Korukır; "Sakat oyuncularımız Çetin ve Kenan'ın dışında eksiğimiz cezalımız yok. Göztepe maçı için Cuma günü İzmir'e gideceğiz. Rakibimizin ligde puanı olmaması bizim için dezavantaj. İzmir sarı-kırmızılı ekibi çok paralar harcayarak transfer yapan güçlü bir kadroya sahip. Bizim maçta mutlak puan ve puanlar için çıkacaklar. O yüzden zor bir maç olacak."ifadesini kullandı. - RİZE 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.