LİGİN İLK YARISINI 6 PUANLA KÜME DÜŞME POTASININ EN ALTINDA TAMAMLAYAN TRENDYOL 1. LİG EKİPLERİNDEN GİRESUNSPOR'DA, EKONOMİK SIKINTILARIN VE TRANSFER TAHTASININ AÇILABİLMESİ İÇİN ÇÖZÜM ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

LİGİN İLK YARISINI 6 PUANLA KÜME DÜŞME POTASININ EN ALTINDA TAMAMLAYAN TRENDYOL 1. LİG EKİPLERİNDEN GİRESUNSPOR'DA, EKONOMİK SIKINTILARIN VE TRANSFER TAHTASININ AÇILABİLMESİ İÇİN ÇÖZÜM ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Büyük bir ekonomik krizin içerisinde bulunan Giresunspor'da, camianın önde gelenleri kulübün geleceği açısından kritik bir organizasyonda bir araya gelecek.

Giresunspor'da Önemli Toplantı ve Yardım Kampanyası: Camia Güç Birliğine Davet Ediliyor"

Giresunspor, büyük ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu dönemde, camianın önde gelen isimlerini bir araya getirecek kritik bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Trendyol 1. Lig'de ligin ilk yarısını 6 puanla küme düşme potasının en altında tamamlayan Giresunspor, ekonomik sıkıntılarını aşabilmek ve transfer tahtasını açabilmek adına çözüm yolları arıyor.

Bu kapsamda, kulübün içerisindeki ekonomik sıkıntıların tartışılacağı bir toplantı düzenlenecek. Aynı zamanda, "Yüreğini Koy" adlı yardım kampanyası çerçevesinde YouTube üzerinden canlı yayınlanacak bir etkinlik düzenlenecek. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ev sahipliğinde 3 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de gerçekleşecek etkinliğin moderatörlüğünü spor yorumcusu Haldun Domaç üstlenecek.

Gecede, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, milletvekilleri, Giresunspor Kulübü eski başkanları, Giresunlu iş insanları, siyasetçiler ve camianın önde gelen isimleri bir araya gelecek. Toplantı ve yardım kampanyası, yurtiçi ve yurtdışındaki tüm Giresunluların katılımına açık olacak ve saat 20.00'den itibaren Giresunspor Resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu organizasyonla, Giresunspor camiasının güç birliği yaparak kulübüne destek olması hedefleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.