Loic Remy, Rizespor'da..

Loic Remy, Rizespor'da..

Çaykur Rizespor, Fransız golcü Loic Remy ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Çaykur Rizespor yıldız golcü Loic Remy ile anlaşmaya vardı. Çaykur Rizespor sabah saatlerinde Türkiye'ye gelen 33 yaşındaki golcü futbolcu için saat 15.00'de imza töreni düzenledi.

5f48f7e6ae298b4b978a2908.jpg


Transfer Ateşini Cimilli İbo İle Yaktı
Çaykur Rizespor kulübü, Loic Remy transferi için sosyal medya hesabından Cimilli İbo’nun “Gel da bi sarilayim” şarkısını paylaştı.

 

loic-remy.png

"Tercihim Rize Oldu"

İmza töreninde konuşan Remy, “Rize'de olduğum için çok mutluyum. Büyük bir karar aldım. Burada bir sürü insan imza atmamı bekliyordu. Pek çok kulüp benimle görüştü ve iyi kontratlar sundular. Tercihim Rizespor oldu. Bu projeye inanıyorum ve güveniyorum. Türk halkı çok sabırlı. Bunu burada gördüm. Bu kararı almamda bu durum çok etkili oldu. Lille'den arkadaşlarım Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik, Rize ile ilgili bana güzel şeyler anlattı. Rizespor'un bu sene iyi yerde olacağını söylediler. Başka bir kulüple görüşüyordum ama Rize'yi seçtim" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'da "7" numaralı formayı terletecek olan Remy, Olympique Lyon'da başlaığı kariyeri boyunca Marsilya, Nice, Chelsea, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe ve Lille gibi ekiplerde forma giydi. Geride bıraktığımız sezon toplam 30 maça çıkan deneyimli futbolcu, 14 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.