Moskova'dan puanla dönersek

Moskova'dan puanla dönersek

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avni Aker zemini hakkında bilgi verdi, Şampiyonlar Ligi'ne değindi, Burak Yılmaz'dan özgüyle bahsetti..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası konuşan Sadri Şener, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yeni saha zemininin çok güzel olduğunu söyleyerek, "Sevdiğimiz güzel bir şey oldu. Support in Sport (SIS) geldi. Anlattı. Bizde kabul ettik ve 3 gün içinde tamamlandı. Son model teknoloji kullanıldı. Yarın oynayacağımız Ankaragücü maçını yeni zeminde oynayacağız. Trabzon'a yapılan her yenilik bir haber oluyor bu da iyi bir haber" şeklinde konuştu.

Şener, Ankaragücü maçıyla başlayacak zorlu maç trafiğine gireceklerini hatırlatarak, "Kadromuzda sakat ve cezalı oyuncular olsa bile 30 kişilik bir oyuncu grubuna sahibiz. Müsait bir kadromuz var. Kadronun geniş olması, çeşitli olması bize bu imkanı sağlıyor, bu konuda rahatız. Tabi ekonomik olarak pahalı bir yapı ama bu sene aldıklarımızla bunu kapatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Avrupa'da ses getiren bir takım olduğunu ifade eden Şener, deplasmanda oynayacakları CSKA Moskova maçında puan veya puanlarla dönmeleri halinde turu daha bir garantilemiş olacaklarının altını çizerek, "Ne onlar favori ne de biz. Bu maç bizim için önemli bir dönemeç olacak. Moskova'dan 1 puan veya puanlarla dönersek turu daha bir garantilemiş olacağız. Bunu başaracak gücümüz var" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının her zaman olduğunu belirten Şener, "Şampiyonlar Ligi'nde turu geçmemiz halinde Şenol Güneş, ne yapar, ne düşünür ve ne söyler bilmiyorum ama hocamızın isteklerini de elimizden geldiğince, bütçemiz yettiği sürece uyarız. Tolga'yı Real Madrid'in ilgilendiği yönünde haberler var ama bizde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz. Turu atladığımızda daha ileriye gitme imkanımız var. O yüzden bu konular düşünülecek şeyler değil" yorumunu yaptı.

"BURAK YILMAZ BÜYÜK BİR YETENEK"
Burak Yılmaz'ın kariyerinin en önemli günlerini yaşadığını belirten Şener sözlerini şöyle tamamladı:
"Burak'ın göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyuz ve memnunuz. Burak hem Trabzonspor için hem de A Milli Takım için büyük bir yetenek. Onu seyrettikçe keyif alıyoruz. İnşallah böyle devam eder. Onu bir yere bırakmaya niyetimiz yok" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.