MP Antalyaspor - Trabzonspor

MP Antalyaspor - Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig2in 25. haftasnıın açılış maçında Trabzonspor, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım öenmli bir galibiyet serisinin ardından geldiği Antalya'da rakibine 2-1'le boyun eğdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a konuk oldu.

Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Medical Park Antalyaspor 2-1 kazanarak Trabzonspor'un 7 maçlık serisini sona erdirdi.

Karşılaşmada MP. Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 3. Mehmet Eren ve 76. dakikada penaltıdan Tita kaydetti. Trabzonspor'un tek sayısını ise 19. dakikada Mustafa Yumlu kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 42 puanda kalarak zirve takibinde önemli bir yara alırken MP. Antalyaspor ise 32 puana yükseldi.

TRABZONSPOR'DA 4 EKSİK

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazanan Trabzonspor, Antalyaspor karşısında yükselişini sürdürmek için sahaya çıktı.

Trabzonspor'da ülkesinin milli takımında bulunan Zokora'nın yanı sıra sakatlıkları süren Glowacki, Vittek ve Tayfun forma giymedi.

YENİ TRANSFERLER BOY GÖSTERDİ

Kırmızı-beyazlılarda yeni transfer Jaba ilk 11'de sahaya çıktı. Yeni transferlerden Janda ve Sinan Kaloğlu ise yedeklerde yer aldı.

Antalyasporlu taraftarlar yeni transferlere büyük ilgi gösterdi.

GOL ERKEN GELDİ

Antalya Mardan Stadı'nda yazın habercisi bir havada oynanan karşılaşma dengeli başladı.

Bordo mavili takım orta alanda zaman zaman top kaybetmesine rağmen rakibine önemli gol pozisyonu vermedi. Jaba ve Tita gibi rakip takımın hızlı hücumcularına ayak uydurmakta zorlanan Trabzonspor, kalesinde golü erken gördü.

4. dakikada Doğa Kaya ceza sahasına ortaladı. Penaltı noktası üzerinde Mehmet Eren, Serkan Balcı'ya rağmen topa kafayı vurdu ve maçta eşitliği bozdu.

YUMLU EŞİTLİĞİ GETİRDİ

Yediği golün ardından ataklarını sıklaştıran Trabzonspor kanat akınlarıyla rakip yarı alana geçmeye başladı. Olcan Adın'la sol kanadı etkili kullanan Trabzonspor, aradığı golü 19. dakikada buldu.

Kullanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Colman, arka direğe ortaladı. O bölgede Halil topu Mustafa'ya indirdi. Genç oyuncu ayağının içiyle topu kaleye gönderdi ve maça dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

TRABZONSPOR TATSIZ BAŞLADI

Eşitlik golünün ilk yarının son 25 ve ikinci yarının ilk 30 dakikaları oldukça temposuz geçti. İki takım da savunmalarını kaleye yakın bölgelerde tutarak savunma güvenliğini elden bırakmadı.

Bordo mavili ekip, oyun üstünlüğünü ele geçirmek için Paulo Henrique'yi oyuna alırken MP Antalyaspor ise Emrah ve Mehmet Yılmaz'ı oyuna sürdü.

KIRILMA NOKTASI PENALTI!

Karşılaşmada son 15 dakikaya girilirken Medical Park Antalyaspor, ikinci kez eşitliği bozan golü kaydetti.

Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Colman, ceza sahası içinde Emrah'ı düşürünce ev sahibi ekip penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Tita, topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda Trabzonspor, oyunu rakip yarı alana yıkmak istese de MP Antalyaspor'un hızlı hücumlarıyla kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü ve karşılaşma 2-1'lik Medical Park Antalyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.