Mustafa Denizli Konuştu

Mustafa Denizli Konuştu

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, şuan itibariyle görevinin başında olduğunu belirterek yarın yönetimle yapacakları toplantıda her şeyin belli olacağını söyledi.

Denizli, şuan itibariyle Çaykur Rizespor teknik direktörlüğü görevinin başında olduğunu belirterek yarın Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya geleceğini söyledi. Bu toplantıda her şeyin netleşeceğini ifade eden Denizli, şunları söyledi:

"Takımdan ayrıldığım yönündeki iddialar gerçek değil. Dün yönetimle kısa bir görüşme yaptık. Çok geniş kapsamlı değildi. Gerçek ve geniş kapsamlı görüşmemiş yarın olacak. Her şeyde o toplantının sonucunda belli olacak. Takımla ilgili her şeyi masaya yatırıp görüşeceğiz. O toplantının sonucuna göre hareket edeceğiz. Fikir ayrılığı diye bir şey yok. Ufak tefek sorunlar mutlaka olur. Bunları görüşeceğiz"dedi.

Çaykur Rizespor’da görev yaptığı kısa sürede iyi işler yapmaya çalıştığını ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rize’de taraftarımızla güzel bir birliktelik yaşadık. Onları çok seviyorum. Onun içinde Rizespor ve onlar için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yönetimle yapacağımız toplantının ardından durumumuzu netleştireceğiz.

METİN KALKAVAN ÇAY TV'YE BÖYLE KONUŞMUŞTU

           KÜÇÜK HEDEFİMİZ YOK

-Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan Süper ligde küçük hedeflere oynamayacaklarını söyleyerek” Kulüp te öncelikte sevgi yumağını oluşturduk, buna hocamızın katkısı büyük ve bu futbolcularımız hayat boyu unutamayacakları bir sevgiyi Rizespor da buldular. Süper ligde sürprizlerimiz mutlaka olacak. Mustafa Denizli ile asla küçük hedeflere gitmeyeceğiz, ben genelde az konuşmayı seven biriyim, bu işin ustası teknik direktörümüz Mustafa Denizli”dir” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.