Mustafa Denizli'den ilk Açıklamalar

Mustafa Denizli'den ilk Açıklamalar

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli bugün geldiği Rize'de ilk basın toplantısını düzenledi.

Ç.Rizespor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mustafa Denizli bugün geldiği Rize'de ilk basına açıklamasını yaptı. Çay TV ekranlarından canlı yayınlanan basın açıklamasında Mustafa Denizli hedeflerinden transfer çalışmalarına kadar bir çok konuda açıklama yaptı.

MUSTAFA DENİZLİNİN AÇIKLAMALARI

Biz gerekeni yapacağız. Buraya bir proje çerçevesinde düşündüklerimizi zaman içinde gerçekleştirmek için olacağız. Yıllardır devletimiz işadamlarına yatırımları ülkenin her tarafına yatırım yapmaları  söylenir  benim ülkenin her tarafına fabrika kuracak yanım yok ama benşmde deneyimlerimi yurdun her köşesinde paylaşma sorunluluğum var. Burada yaşayacağım sportif başarılar hayatımın en önemli köşe taşı olacak. Düşündüklerimi inşallah burada gerçekleştiririm. Burada olmaktan çok mutluyum. Çarşamba günü yeni sporcu arkadaşlarımızın da gelmesiyle çalışmalarımıza başlayacağız. Heyecanı, çekişmesi zorlu bir ligde oynayacağız.  Ben bir İzmirliyim yıllarca sporla iç içe oldum. Buradan bu ligde mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu yıl, önümüzdeki yıl ya da ilerleyen süreç içerisinde Allah bana ve takımına düşündüğü projeleri gerçekleştirsin. Rize’de görev yapmam için bu düşünceyi hayata geçiren, yönetim içinde ve dışında yer alan tüm kesimlere teşekkür ediyorum.




Benim hayta bakış açım belki zaman zaman kamuoyunda çok etkili ortamlar hazırladı. Sezon başından bugüne kadar Rizespor’un bana getirdiği tekliften önce 4 önemli kulüpten teklif almıştım. Bu teklifleri değerlendirmiştim benim düşüncelerime bu teklifler uymadı. Benim için önemli olan huruz dolu bir ortam bulabileceğim bir yerde çalışmaktı. Rize’nin yıllardır düşünemediklerini gerçekleştirememiş olması tekliflerini kabul etmemde etkili olmuştur. Daha önceden buraya gelmek isterdim ama kısmet bugüneymiş. Ben hangi şehirde, hangi takımda çalışmam gerekiyorsa o düşüncemi gerçekleştiririm. Beklentilerinin fazla olduğunu biliyorum. Yurdun 4 köşesinden Rizespor’a ilgisi olan kişiler başarı bekleyecektir. Görevimi zor olacak ama başarılı olacağız. Hayatım boyu verdiğim hiçbir karardan pişman olmadım. Bunun içinde başarılarım ve başarısızlıklarım da geçerlidir. Bu düşüncelerle Rizespo’ra başladım.
Bizim takımımızın kendi içinde bazı değişimlere uğraması lazım. Rizespor’u hep PTT birinci ligde takip ettim.  Son iki maçta çok önemli bir iş başardık. Futbol adaletin dağıldığı bir sonuç değildir. Son iki maçta aldığımız puanlar Allah’ın bir lütfudur. Futbol adına bir şey ortaya koymadan 4 puan aldık. Zamanımız kısıtlı. Transfer noktasında en iyi transferleri yapmak için uğraşacağız.  Tesisimiz son derece güzel.  4 civarında arkadaş düşünüyoruz. Transfer için.  Maalesef sakatlıklarımız var. Sağlık ve oyun açısından soru işareti kayabileceğimiz arkadaşlarımız var. Bunların yerine 4 transfer düşünüyoruz.  Transfer için ortaya atılan isimlerin hiçbiri gerçek değil. Biz de isimler tespit edildi. Transfer dediğimiz bir saat içinde gerçekleşen bir olay değildir.  Şartlar oluştuğu taktirde bu arkadaşlar aramıza katılacak. Buraya gelecek olan futbolcuların fiziken ve ruhen Rize’de olması gerekiyor. Ruhen burada olmayan bir futbolcu oynadığı takıma fazla bir şey katamaz.  Benim için yeni bir proje, yeni bir heyecan olacak. Bu proje çerçevesinde yeni bir takım oluşturacağız. Bizim Türkiye futboluyla olan ilişkilerimiz bütün bu projenin içinde değerlendir.
Hazırlıklarımızı ilimizde yapacağız. Her ne kadar takımımı takip ediyor tanıyorsam da sağlıkli bir çalışma ortamımız olmadı. Rüştü’yü de bu ekibin içinde görmek isterdim Rüştü’de bunu çok istiyordu fakat süreç içerisinde evinden çocuklarından uzak kalacağı için ailesinin pek  istememesi üzerine takımımıza katılamadı.


Ben gol yemekten değil gol atamamaktan korkarım. Bu yolda çetin bir mücadele olacak. Aman gelir kaybedebiliriz. Kaybetmek bizi hedeften uzaklaştırmaz. Sabırsız bir insanımız olduğunu biliyorum. Taraftarlardan sabır istiyorum sabrın sonu selamettir. İnşallah bunu beraber yaşarız.  Rizespor’un kurumsal bir yapıya sahip olası projemizde var.bu projenin de bir ayağı biz olacağız. Bu benim bir defada attığım en uzun süreçli kontrattır. Beşiktaş’tan 3 yıllık çalışma sözleşmesi almıştım ama bir yıllık kontrat yapmıştım .Başarılı olduğumda kontratımı uzatırım. Düşüncelerim burada gerçekleşirse ileriki imzalara bile gerek yoktur. Benim için başarı sınırı takımımın birinci olmasıdır. Benim yaşam şeklim, hayat felsefem bu. Birilerinin çok başarılı olduğu noktalar benim için başarısızlıktır. Ben buraya Çaykur çaylarından içmeye gelmedim. Çaykur Rizespor’la mutlu günler görmeye geldim. 



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.