Mustafa Denizli'nin Boy Hesabı

Mustafa Denizli'nin Boy Hesabı

Mustafa Denizli: Ligin boyu kısaldıkça, bizim boyumuz uzamalı.

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, 6 maçta aldıkları 4 galibiyetle puan ortalaması hedeflerini yakaladıklarını belirtti, "Ligin boyu kısaldıkça, bizim boyumuz uzamalı" dedi.

YÜZLER GÜLDÜ

Haftayı 1-0'lık Boluspor galibiyetiyle kapatan Çaykur Rizespor'da yüzler güldü. Mustafa Denizli, bazı maçların bir galibiyetten ve 3 puandan çok öte değerler taşıdığını belirterek, Boluspor maçının da bunlardan biri olduğunu söyledi. Takımında 2 grup futbolcu olduğuna dikkati çeken Mustafa Denizli, bu konuda şöyle konuştu:

"GENÇ VE TECRÜBELİ AVANHTAJILMIZ VAR"

"Eksiden devam edenlerle aramıza yeni katılanlar var. Bu da takımın yüzde 50'sine tekabul ediyor. Bazıları son derece tecrübeli, bir bölümü de çok genç ve tecrübesiz futbolcularla yolumuza devam ediyoruz. Bu iki faktörü de avantaj olarak kullanmak mecburiyetindeyiz. Boluspor maçı 3 puanın üstünde değerleri olan bir maçtı. Ayrıca böylesine maçları 6 puanlık maçlar sınıfına koyduğumuz zaman futbolcu oyun içerisinde panik yaşayabiliyor."

"ORTALAMAMIZ İYİ"

Futbolda detaylarla ilgilenmediğini ifade eden Mustafa Denizli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Futbolda 1-0 yada 5-0 kazanmak çok büyük anlam ifade etmiyor. Zaten onlara çok fazla ihtiyaç yok. Samsunspor maçında 4-0 mağlubiyet bir detay. Ancak genele baktığımızda ikinci yarıda 6 maç oynadık, 4 galibiyet ve 2 yenilgi aldık. Burada hedef 2 puan ortalamasının altına düşmemektir. Bizde 12 puanı bularak hanemizi yukarıya çektik. Bu ortalamayı asgari olarak böyle devam ettirirsek amacımıza ulaşırız. Ortalama puanın ne altında ne de üstündeyiz ama üstüne çıkma ihtimalimiz güçlü ve kuvvetli. Bu mücadeleyi vereceğiz."

"LİGDE BİR ANORMALLİK VAR"

Darbeler olduğunda hesaplarda şaşmaların olabileceğini ifade eden Mustafa Denizli, şöyle devam etti:

"Bunlar bu yarışların içinde her zaman var olan ve görünen hadiselerdir. Bu manada baktığımız zaman Çaykur Rizespor, toplamda herdefinin gerisine düşmedi. Ancak bunu yükselmek mecburiyetindeyiz ve yükselteceğiz. Ben Rizespor'a gelmeden önce de 1'inci Lig'i çok yakından takip eden bir insanım. Bu sezon ligde bir anormallik var. Önceki sezonlarda hep kopmalar olurdu. Bir çok takım yarışın içinde ve enteresan bir lig yarışı yaşıyoruz. Biz bu enteresanlık içinde bunu değerlendirmek durumundayız."

"BOYUMUZUN UZAMASI LAZIM"

Ligin tamamlanmasına 11 hafta kaldığını da hatırlatan Mustafaz Denizli, "Ligin boyu kısalırken bizim boyumuzun uzaması lazım" derken de şunları söyledi:

"Biz de boyumuzu uzatmaya bakıyoruz. Boluspor maçında taraftarımızın desteği çok güzeldi. Önümüzdeki haftalarda çok daha güzel olacak ve belki de tribünde olması gereken sayı yetmeyecek. Tribünlerdeki taraftar sayımız, her geçen hafta artacak. Artık Boluspor maçı geride kaldı. Bunu bir kenara bıraktık. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Önümüzde oynayıp kazanmamız gereken maçlarımız var. Şimdi yine sahamızda oynayacağımız Kartal maçına hazırlanacağız."

DEPETRİS 4 GOLE ULAŞTI

Bu arada Çaykur Rizespor'un Arjantinli forveti David Depetris, Boluspor karşısında attığı golle takımı galibiyete taşıyan isim oldu. Ligde 4 gole ulaşan Depetris, işinin gol atmak olduğunu belirterek elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi, "Önemli olan takımın kazanması. Benim de gollerimin devamı gelecek" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.