Mustafa Denizli'nin Hedefinde Tek Bir Yabancı Var

Mustafa Denizli'nin Hedefinde Tek Bir Yabancı Var

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle sözleşmesi fesh edilen Gambiyalı forvet oyuncusu Ousman Jallow'un yerine tek bir yabancı oyuncu almayı düşünüyor.

Çaykur Rizespor'un geçen yıl transfer ettiği Jallow, ligin 13'üncü haftasında oynadığı Manisaspor maçında sakatlandı. Ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen ve ameliyata alınan Jallow, sezonu kapattı. Çaykur Rizespor ile 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Jallow'un karşılıklı görüşme ile sözleşmesi fesh edildi. Bunun üzerine yeşil- mavili ekip, geçen yıl 16, bu yılın ilk 10 haftasında ise 5 gol atma başarısı gösteren Gambiyalı futbolcunun yerine arayışa girdi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, düşündükleri kriterlere uygun bir yabancı futbolcu için arayışların sürdüğünü söyledi. Çaykur Rizespor'un ilk yarı itibariyle yabancı tercihlerinin başarılı olduğunu ifade eden Denizli, şöyle konuştu:

"İkinci yarı için yabancı tercihimiz aynı çizgide olacak. İnşallah başarı elde ederiz. Yabancı kontenjanı bu ligde mücadele eden takımlar için değerlendirilmesi gereken bir avantaj. Jallow'un durumu üzüntü verici. Kalu Nijerya milli takımına gidecek. Burada ne kadar devam edeceğini bugünden bilemiyoruz. Bunlar soru işareti. Onunla birlikte çalışmalara başlamayı arzu ederdim. Ancak elbette bizim arzumuzla gerçekleşecek bir şey değil."

"KALU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR FİGÜR"

Afrika'da başarı grafiklere elde etmiş futbolcularla çalışmanın bazen zorlukları olduğunu anlatan Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye ve futbol takvimi açısından bu zorlukları defalarca yaşamış bir insanım. Bu konumdaki futbolcularla daha önceden çalışmalar yaptım. 2 ay bizden uzakta kalan futbolcularımız oldu. Kalu bizim için önemli bir figür. Gitsin başarılı olsun mu desek, yoksa kalsın bizimle başarılı mı olsun mu desek? Bu konuda şu anda bir şey söyleyemiyorum."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.