Nike Halı Saha Futbol Maçları

Nike Halı Saha Futbol Maçları

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Nike Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Birinciliği maçları sona erdi.

Artvin, Kars, Erzurum, Trabzon, Gümüşhane, Rize ve Ardahan olmak üzere yedi ilin katıldığı Nike Halı Saha Bölge Şampiyonası Çinsa Halı Saha Tesislerinde oynandı. Turnuvanın finalinde Trabzon ile İle karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçın normal süresi 3-3 berabere bitti.
ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da izlediği final maçının normal süresi 3-3’lük beraberlikte sonuçlanınca şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Penaltılarda rakibine 8-7’lik üstünlük sağlayan Rize şampiyon oldu. Rize ekibi büyük bir sevinç yaşadı. Dereceye giren takımların madalyaları ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar tarafından verildi. Çintimar, “Turnuvaya katılan bütün takımların yöneticilerini, antrenörlerini ve futbolcularını kutluyorum. Şampiyon olan Rize’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maçların sportmence bitmesi ise bizim için en büyük övünç kaynağı olmuştur” dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.