Önce Jallow Şimdi Bikoko Yok

Önce Jallow Şimdi Bikoko Yok

Çaykur Rizespor'da Jallow'dan sonra bu kez Bikoko yok...

Bank Asya 1. Ligin 14. haftasında Güngörenspor'u konuk edecek lider Çaykur Rizespor'da Bikoko, sarı kart cezalısı olduğundan forma giyemeyecek.

Jallow’un babasının vefat etmesi dolayısıyla Sakaryaspor karşılaşmasında forma giyememesi sonucu karşılaşmada ileri uçta tek başına kalan ve etkisiz bir futbol ortaya koyan Bank Asya 1. Ligin en golcü futbolcusu Bikoko mücadelede gördüğü sarı kartla bu sezon 4. Sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Bikoko bu sezon gördüğü 4 sarı kartı da Çaykur Rizespor’un deplasman karşılaşmalarında gördü. 2. Haftadaki Adanaspor karşılaşmasında ilk sarı kartını gören golcü futbolcu 4. Hafta Elazığ ile 10. Haftadaki Kartalspor deplasmalarında gördüğü sarı kartlardan sonra 0-0 sona eren Sakaryaspor karşılaşmasında da sarı kart görünce bu sezon 4. Sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Öte yandan babasının cenazesi dolayısıyla memleketine giden Jallow’un Rize’ye döndüğü ve hafta sonu Güngörenspor karşılaşmasında takımdaki yerini alacağı öğrenilirken Teknik Direktör Hüseyin  Kalpar’ın Bikoko’nun yokluğunda kime forma şansı vereceği ise merak konusu…

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.