Ousman Jallow:Daha yeni başladım

Ousman Jallow:Daha yeni başladım

Ousman Jallow… Gambialı futbolcu, Danimarka’nın Brondby takımının forması altında attığı gollerle öne çıkmasını bildi.

Menajerlerin teklif ettiği Rizespor’unda takip ettikten sonra denemek için kampa çağırdı. Güçlükle ikna edilerek kampa getirilmesi sağlandı. Aslında denenmek istemiyordu. Çıktığı ilk antrenmandaki çift kalede attığı goller ve performansıyla kalitesini gösterdi. Yeşil-mavililerin alınmasına karar verdikten sonra Yönetim kurulu üyesi Muharrem Kasap, İngiltere, Danimarka ve Gambia hattında yoğun bir telefon trafiğiyle transferini güçlükle gerçekleştirdi. Türkiye’den ve Avrupa dan bir çok kulüp Jallow’un peşindeydi ama O ise Çaykur Rizespor’a gelmeyi tercih etti.

‘O An Yıkım Yedim’

Çaykur Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra sağlık kontrolünde Hepatit B hastası olduğu tespit edildi. Bu gelişme tam bir şok etkisi yaratmıştı. Bunun üzerine Bolu kampından apar topar İstanbul’a gönderildi. Bu durum herkesi çok üzmüştü ve durumunun ne olacağı merakla bekleniyordu. Sözleşmesinin feshedilmesini isteyenler vardı. Ama ne kendisi ne de Rizespor umudunu yitirmedi. Yaklaşık 2 ay süren bir tedavi ile sağlık raporu alındı. Lig’e çok iyi bir başlangıç yaptı. Rize’de oynanan maçlarda attığı gollerle Rizespor’a önemli katkı sağlarken kötü ev sahibi olduğunu da gösterdi. Kendine güveni tam olan Ousman Jallow, Rizespor’da çok başarılı olacağını belirterek şunları söyledi:

‘Rize’de Çok Mutluyum

“Sağlık kontrolünde Hepatit B hastası olduğumun tespit edilmesi şok yaşamama neden olmuştu. O an benim için yıkım oldu. Ancak hem ben hem de Rizespor umudumuzu yitirmedik. Hastane hastane dolaşarak tedavimi oldum. Gerekli olan her şey yapıldı. Tedavim başarıyla son buldu. Şimdi çok iyiyim. Zaten Rizespor da iyi yolda yürüyor. Rizespor’a goller atmak için, gelmiş bir oyuncuyum. Daha takıma vereceğim çok şey var. Rize’de isteniyor olmak ve sevilmek beni çok mutlu ediyor. Buraya geldiysem benim kararımdır. Başka yerlerden de teklifler gelmesine rağmen ben tercihimi Rizespor’dan yana kullandım. En iyi performans için elimden geleni yapıyorum. Hep faydalı olacağım.” .

Günebakış Gazetesi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.