Pazar Hentbol Takımı'na Gürcü takviyesi

Pazar Hentbol Takımı'na Gürcü takviyesi

Bölgedeki 40 sporcuyu bünyesine katarak kurulan Pazar GSK Hentbol takımı, 1. Lig'e iddialı hazırlanırken kadronuna 3 de Gürcü takviye edecek.

Pazar’da bir süre önce Pazar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından kurulan Hentbol Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Teknik Direktör Fatma Badoğlu gözetiminde Pazar Akif Prim Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor.

2012 sezonunda 1. Lig’de mücadele vermeyi hedefleyen hentbol takımında yöreden 40 oyuncunun bulunduğu belirtilirken Gürcistan’dan da tecrübeli 3 ismin takıma transfer edileceği belirtildi.

Pazar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Tezcan, geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla hentbol branşını da kurduklarını belirterek, “Bizler İçin gerçekten çok sevindirici bir durum. Fatma Badoğlu hocamız Pazar’da hentbolun temelini atacak. Kendisine sonsuz inancımız var. Nasıl Ardeşen’de başarılı çalışmalara imza atmış ise aynı başarıyı burada da göstereceğine inancımız sosuzdur. Kendisine her türlü desteği vereceğiz. Hentbol ile ilgili hocamız kendi programını oluşturdu. Kendi yetiştirdiği öğrencileri Pazar’a getirip Pazar’daki kızlarımızla bir karma oluşturdu. Önümüzdeki zamanlarda hedefimiz üst liglerde başarılı sonuçlar almaktır.” dedi.

hent1.jpg
 
Teknik Direktör Fatma Badoğlu ise, "40 kişiden oluşan bir takım kurduk. Çalışmalarımız sürüyor. Ağustos ayına kadar eksikliklerimizi tamamlayıp, yurt dışından da 3 farklı sporcuyu kadromuza katarak 1. Lig’de mücadele etmeye başlayacağız.” diye konuştu.

Ardeşen Yavuz Selim İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerle il birinciliği elde ettiğini ve bu ekiple birlikte Pazar GSK’ya geldiğini belirten Badoğlu, “Pazar’da da seçtiğimiz pilot okuldaki öğrencilerimiz ve Pazar’da basketbol alanında başarı gösteren yetenekli öğrencileri hentbola kaydırarak karma bir takım oluşturduk. Hedefim her zamanki gibi zirve. Yalnız şunun bilinmesini çok istiyorum. Zirveye sadece hoca ve sporcularla ulaşılmaz. Sporcular ve hoca emek verecek, bu emeğin karşılığında Pazar ve bölge halkı bizi destekleyecek, bizler de takım olarak kendilerine başarılı sonuçlar getireceğiz. Yaklaşık 40 oyuncumuz var. Bu sene içerisinde Gürcistan’dan 3 tane yeni oyuncu transfer etmeyi planlıyorum. Bu sporcuları getirebilirsek Ağustos ayında 1. Lig’de mücadele edecek şekilde takımı hazırlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Badoğlu, “Öncelikle Pazar halkından, kaymakamımız ile belediye başkanı, Pazar’daki kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız ve sporseverlerimizden destek bekliyoruz. Ama Çaykur’dan özel destek bekliyoruz. Çaykur’un hentbola verdiği önemi çok iyi biliyorum. Geçen yıl Ardeşen GSK’ya önemli ölçüde katkıda bulunulmuştu. Aynı katkıyı, olmasa bile yarısını Pazar için istiyoruz. Çaykur Genel Müdürümüz ile bu konuyu yüz yüze konuşacağız.” ifadelerini kullandı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.