Pazarspor :2 Üsküdaranadolu 1908:1

Pazarspor :2 Üsküdaranadolu 1908:1

Araklıspor'u deplasmanda 5–3 mağlup eden Pazarspor, alınan galibiyete rağmen maçın hakemine tepki gösterdi.

Pazarspor’da, Araklı deplasmanında elde edilen 5-3’lük galibiyetin sevinci yaşanırken, maçın hakemine yönetimden tepki geldi.

Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, haklı bir galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, buna rağmen hakemin yanlış kararları nedeniyle de haksızlıklara uğradıklarını söyledi.

Maçı 5-3 gibi farklı ve net bir skorla kazandıklarını ancak hakemin ağır sahada hafif kaldığını söyleyen Pınar, “Araklıspor'la yapılan maçın 5–3 gibi net bir skorla lehimize sonuçlanması her ne kadar bizi sevindirdiyse de yoktan yere Evren gibi bir oyuncunun hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılması da hepimizi o derece üzmüştür. Sahanın olağanüstü ağırlığına rağmen futbolcular son derece centilmendiler. Saha şartlarını hesap etmesi gereken hakem bu ağır sahaya hafif gelmiştir. İkili mücadele sonu yerde kalan rakip oyuncudan, futbolcumuz Evren defalarca özür dilemiştir. Rakip oyuncu ayağa kalktığında yanına giderek bir kez daha özür dileme şansını denerken tam aksine rakip oyuncunun tepkisiyle karşılaşmıştır. Oyuncumuz bu tepkiye bile en ufak cevap vermezken hakemin hayali uydurduğu bir bahane ile direkt kırmızı kart göstermesini anlamakta güçlük çekiyoruz. Son haftalarda gerek iç sahada gerekse dış sahada hakemlerin yanlış düdükleri artık fazlasıyla rahatsızlık vermeye başladı” dedi.
Pazarspor üsküdaranadoluspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.