Pazarspor kafilesi kaza yaptı: 3 yaralı

Pazarspor kafilesi kaza yaptı: 3 yaralı

Malatya'dan dönen Pazarspor kafilesindeki konvoyda bir otomobil şarampole yuvarlandı; 3 kişi yaralandı. Pazarspor takımının gelişi öğle saatlerine kaldı.

Malatya’dan şampiyonluk kupasını alarak Pazar’a dönüş yapan kafilede üzücü bir kaza yaşandı.

Gece saatlerinde Kelkit yakınlarında Pazarspor konvoyuyla hareket halinde olan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada, araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, 1 yaralının ise ameliyat için Trabzon’a sevk belirtildi. Otomobildeki taraftarların İstanbul’dan Malatya’ya geldikleri ve Pazar’daki karşılama törenine katılmak için konvoya katıldıkları öğrenildi.

Kaza konvoyda üzüntüye neden olurken, saat 10.00 gibi Pazar’da olması beklenen kafilenin, gecikmeli olarak öğle saatlerinde ilçede olacağı belirtildi.

Şu dakikalarda Trabzon’da bulunan Pazarspor otobüsünün,  4 yıl önce Pazarspor’un 2. Lig’den küme düşmesinde büyük payı bulunan ve bugünkü adı 1461 Trabzonspor olan kulübün bulunduğu sokağa uğrayacağı öğrenildi.

Bu sokaktan şampiyonluk kupasıyla şov yaparak geçecek olan kafilenin, daha sonra şampiyonluk primi sözü veren Çaykur’a uğrayıp, ardından da saat 12-13 sıralarında Pazar’da olması bekleniyor.

Bu arada taraftarları taşıyan otobüs ise Pazar'a geldi. Pazarspor takımına meydanda muhteşem bir karşılama hazırlanıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.