Pazarspor Kamerun dan Micahaella ile anlaşmaya vardı.

Pazarspor Kamerun dan Micahaella ile anlaşmaya vardı.

Pazarspor Kamerun dan Micahaella ile anlaşmaya vardı.

 Bu yıl Hentbolda Süper lig hedefleyen Pazarspor Bayan Hentbol takımı eksik noktalarına da transfer yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda bir süredir çalışmalarını sürdüren takım Kamerun Fap Hentbol takımından Michaelea Eunice Magba ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bir çok ulusal turnuvada ve müsabakalar dada görev almış Milli oyuncu bu hafta oynanacak Yalıkavak maçında görev alacak. Sol elli Sağ oyun kurucu olarak oynayan Michaella Kasım ayı başında Kamerun dan Pazar a geldi kısa bir deneme süresinin ardından Teknik Direktör Fatma Badoğlunun onayıyla transfer çalışmaları ile beraber takımla çalışmalara başladı. Ulusal ve Uluslararası transfer İşlemlerinin ardından lisansı bu gün çıkarılan oyuncu bu hafta sonunda deplasmanda oynanacak Muğla Yalıkavak müsabakasında görev alabilecek.


 


Kulüp Başkanımız Hüseyin Yangın, Sezon başında üst sıralar ve süper lige yükselmek için oluşturduğumuz takımımız şu an 3. sırada iyi bir konumda yer almakta. Uzun soluklu ligde kadrumuzu daha güçlü tutmak için de bir süredir Teknik Direktörümüz Fatma Badoğlu nun isteği ve çalışmaları doğrultusunda devam eden transfer arayışlarımız için Kamerun dan çok başarılı olacağına inandığımız Michaella ile anlaşmaya vardık. Oyuncumuz kısa sürede takıma ve ilçemize uyum sağladı Teknik Direktörümüz Fatma Badoğlu ve sporcularımızla beraber beş yıldır mücadele verdiğimiz 1. ligden bu yıl süper lige çıkma zamanımızın geldiğine inanıyoruz.
 
Süper ligde ve Avrupada Başarılı bir şekilde mücadele veren Ardeşen GSK ile beraber Rize den iki takımın Hentbol Bayanlar Süper liginde mücadele vermesi farklı bir sinerji yaratacaktır. Bu doğrultuda Hentbol dada sponsorumuz olan Çaykur a, Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ve tüm daire Başkanları ile diğer sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİNAN BAYRAKTAR
Pazarspor da Hakan Tecimer ile yolların ayrılmasının ardından bir haftadır devam eden Teknik Adam arayışları Sinan Bayraktar ile sona erdi. Bir kaç gündür yapılan görüşmelerin ardından Yeni hoca ile her konuda anlaşmaya varıldı.
 
Asbaşkan Cihan Ergenç,” Yeni hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kendisi ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına anlaşmaya vardık. Hocamız TFF 3. liglerde çalışma kriterleri gereği UEFA Pro lisansına sahip olmakla beraber, liglerde tecrübeli ve oldukça başarılı bir teknik adam. Bizi şu an bulunduğumuz sıkıntılı durumdan çıkaracağına inan cımız tam inşallah tüm camiamıza hayırlı uğurlu olur. Yeni hocamız ve ekibi yarın Pazar’da takımla beraber çalışmalarına başlayacaktır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum dedi.
 
Hocamızın yardımcılıklarını Murathan KaragöL ve kaleci antrenörlüğünü ise Fatih Demir yapacak.
 
Teknik Direktörümüz: Alirıza Sinan Bayraktar daha önce, BAYRAMPAŞA, ORDUSPOR AKSARAYSPOR, FATSA, GÜMÜŞHANE, ADIYAMAN, BATMAN, GEBZE, GÜMÜŞHANE, GİRESUN, BULANCAK VE ÜNYESPOR takımlarında görev almış.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.