Pazarspor Rize'de oynayacak

Pazarspor Rize'de oynayacak

Pazarspor, bu hafta konuk edeceği Aydınspor 1923 ile yapacağı maçı, Cumartesi günü saat 13.30'da Rize Atatürk Stadı'nda oynayacak.

Sahası bakıma alınan Pazarspor, bu hafta evinde karşılaşacağı Aydınspor 1923 takımını Rize Atatürk Stadı’nda ağırlayacak.

11. hafta maçının ardından Pazarspor 12. haftayı Bay olarak geçirdikten sonra 13. hafta Hatay deplasmanına gidecek. Mavi Beyazlı takım 20 Kasım Pazar günü ise Beylerbeyi maçında taraftarının huzurunda olmayı planlıyor.

Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, bu hafta Rize’de oynayacakları Aydınspor 1923 maçı için Pazar’dan düzenlenecek organizasyonla taraftarların ücretsiz olarak Rize’ye götürülüp geri getirileceğini söyledi.

Cumartesi günü saat 12.00’de Pazarspor tesisleri önünden minibüslerin kalkacağını ifade eden Pınar, “Deplasmanda Çarşambaspor galibiyetiyle takımımız yeni bir hava yakaladı. Çıkışımızı devam ettirmek için Aydınspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Sahamız bakıma alındığı için bu maçı Rize'nin eski stadında yani Atatürk Stadı’nda oynayacağız. Saat 13,30’da başlayacak olan müsabakada hem Rize’deki sporseverleri hem te Pazarlı taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.