Pazarspor Şevki Tonyalı İle Devam

Pazarspor Şevki Tonyalı İle Devam

Pazarspor'da teknik direktör Şevki Tonyalı ile bu akşam yapılan ikinci görüşmede anlaşmaya varılırken 1 yıllık mukavele imzalandı.

Pazarspor yeni yönetimi, ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözerek çalışmalarına başladı.

Dün ilk teklifin götürüldüğü teknik direktör Şevki Tonyalı ile bu akşam yeniden bir araya gelen sportif direktör Hasan Balta, küçük pürüzleri de aşarak anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile 1 yıllığına anlaşma imzalayan Mavi Beyazlılar’da yardımcı antrenörlüğe de yine Selçuk Yıldırımkaya devam edecek.

TONYALI: HEDEFE OYNAYACAĞIZ

Pazarspor ile yeniden anlaşmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şevki Tonyalı, “Hep beraber el ele verip 2. Lig’de Pazarspor olarak güzel işler yapmayı hedefliyoruz. Biz 3. Lig’de sadece şampiyon olmadık; aynı zamanda örnek bir kulüp ve örnek bir mücadelenin de temsilciliğini yaptık. Aynı misyonu 2. Lig’de de devam ettireceğiz. Biz 2. Lig’e yabancı bir takım değiliz. Ancak işimizin kolay olmadığının da bilincindeyiz. 3 grupta 54 takımla verilen mücadele, son 2 yıldır 2 grupta 36 takıma indi. Yani dengeler değişti. Hedefe oynayan iyi bir ekip oluşturmak zorundayız. Kamuoyu ve taraftar desteği üst seviyede olursa mücadele ve hedefin de üst seviye olacağından kimse şüphe duymasın.” dedi.

Pazar53


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.