Pazarspor, Transfere Start Veriyor

Pazarspor, Transfere Start Veriyor

Pazarspor’da transfer görüşmeleri haftaya başlıyor. Başkan Mustafa Taşkın, 7-8 oyuncu alacaklarını belirtti.

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, dört yıl aradan sonra çıktıkları TFF 2. Lig'de başarılı olup kalıcı olmak istediklerini söyledi. Başkan Taşkın,  “Asansör takım olmak istemiyoruz. Bir üst lig zor, bunun bilincindeyiz. Ama takımıma da güveniyorum. Hiç oyuncu almasam dahi ligde kalırız. Ama 7-8 oyuncu almayı planlıyoruz. Bu oyuncuların çoğu Rizespor’dan olacak” dedi.

Teknik direktör sorununu çözdükten sonra haftaya transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirten Taşkın, “Şevki Tonyalı hocamızla bir yıllık sözleşmemiz vardı. Bitti. Kendisiyle bir ön görüşme yaptık. İki tarafta olumlu bakıyor. Büyük bir ihtimalle Şevki Tonyalı hocamızla devam edeceğiz.  Hoca sorununu çözdük mu transfere yöneleceğiz” dedi
 
Taşkın, yönetim olarak bir toplantı yaptıklarını kaydederek, “O toplantıda bir transfer komitesi oluşturduk. Bu komite transferleri gerçekleştirecek. Haftaya listemizde olan oyuncularla görüşmelere başlayacağız. Ardından Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile bir araya gelerek ondan bazı oyuncuları isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: İlyas Gür

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.