pazarspora taraftarı tatlı morali

pazarspora taraftarı tatlı morali

Pazar günü evinde Erzurumspor'u ağırlayacak olan Pazarspor'un idmanını izleyen taraftarlar; hoca ve oyunculara tatlı ikram etti, galibiyet sözü aldılar.

Pazarspor’da Erzurumspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak maç öncesi takımın idmanını izlemeye giden bir grup taraftar; teknik ekip ve oyunculara baklava ikram ederek galibiyet sözü aldılar.

 

Takımın amigolarından Mika lakaplı Ersen Yenilmez, Teknik Direktör Erdem Acar’dan Erzurum maçında 3 puan beklediklerini ve taraftarlar olarak iyi ve kötü günde her zaman takımın destekçisi olacaklarını söyledi.

39590

Teknik Direktör Acar da tatlı ikramına teşekkür ederek, “Bu zor günlerimizde bize destek çıkma anlamında idmanımızı izleyip, tatlı ikramında bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

39591

Afyon ve Siirt maçlarında biri içerde biri dışarıda üst üste iki mağlubiyet aldıklarını ifade eden Acar, “Bu sonuçlar biraz morallerimizi bozdu. Şu anda tabi birkaç gün geçti moraller yine eskiye döndü. Ama gerçek moralimize kavuşabilmemiz için Erzurum karşısında mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. İnşallah çocukların gayretiyle 3 puanı alacağız. Ramazan’ın kasığında bir problem var. Pazar gününe yetiştirmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımız sağolsun bizleri destekliyorlar. Bugüne kadar o desteğe karşılık veremedik. Bugünden sonra inşallah kazanarak onlara hediye edeceğiz.” diye konuştu.

39592

39593

39594


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.