Pazarspor'dan 4 nokta transfer

Pazarspor'dan 4 nokta transfer

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligde umduğunu bulamayan Pazarspor'da devre arasına girilirken 4 nokta oyuncu ile prensipte anlaşıldı.

Pazarspor devre arasında takımın aksayan yerlerine ilk 11’de oynayacak 4 nokta oyuncu transfer ediyor.

Basın sözcüsü Erdoğan Pınar, ilk yarıda yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle ligi istedikleri yerde tamamlayamadıklarını belirterek, “Ancak çok şey kaybetmiş sayılmayız. İkinci yarı hedefimiz Play Off olacak. Bu hedef için de fazla bir puan eksiğimiz yok. O nedenle takımımızda aksayan yerlere nokta transferler yapacağız. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 4 oyuncu ile prensipte anlaşmaya vardık. Hocamızın raporuna göre yollarımızı ayıracağımız oyuncular da olacak. İkinci yarı bambaşka bir Pazarspor olacak” dedi.

Kamp programı hakkında da bilgi veren Pınar, “5 Ocak Perşembe günü takımız topbaşı yapacak. Ayın 11’ine kadar kendi tesislerimizde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 11’inde ise Antalya’ya geçip lig hazırlıklarımızı orda sürdüreceğiz. 21 Ocak’ta oynayacağımız Diyarbakır Kayapınar maçına kadar Antalya’da kalıp, oradan Diyarbakır’a geçeceğiz.” diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.