Pazarspor'dan ara transferde 2 imza

Pazarspor'dan ara transferde 2 imza

Pazarspor ara transferde eski oyuncusu Devrimcan ve Trasus İdmanYurdun dan Hakan Sayar ile bir buçuk yıllığına imza attı.

 Zeytinburnu, Beylerbeyi, Sivas BLD, Silivrispor, Kartalspori Alpedo Kahramanmaraş ve Tarsus İdman Yurdu takımlarının formasını giyen tecrübeli oyuncu Hakan Sayar Orta saha da görev yapmakta. Hakan 2. Ligde 93, üçüncü ligde ise 108 müsabakada forma giyinmiş. Hakan Başkan Hüseyin Yangın’ın İstanbul da ki ofisinde attığı imzanın ardından Antalya kampına katıldı.

 
Sezon başında Cizrespor’a transfer olan Devrimcan Beyaz ise yeniden yuvaya dönüş yaparak kampa katılıp takımla çalışmalara başladı.
 
Futbol takımı idari direktörü Hasan Balta,” 5 Ocak itibarı ile resimlerin transfer sayımız ikidir Devrimcan BEYAZ ve Hakan SAYAR Hakan Tarsus İdman Yurdundan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı orta sahada savunmacı ön libero olarak oynuyor önemli bir transfer ve takımımızın bu bölgedeki eksiğini giderecektir. Devrimcan sol bek ve STOPER oynama özellikli bir oyuncu ve yuvaya geri döndü Devrimcan da çok önemli bir transfer ve çok önemli katkılarda bulunacaktır.  Her ikisinin de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kaliteli takviyelerimiz devam edecektir. Dervimcan ile de bir buçuk yıllık imza atıldı” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.