Rakibimizin Durumu Bizi İlgilendirmiyor

Rakibimizin Durumu Bizi İlgilendirmiyor

Hafta sonu sahasında İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, rakiplerinin ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, 2'si deplasmanda olmak üzere 3 önemli maçı geride bıraktıklarını belirterek, ''Denizlispor, Karşıyaka ve Sakaryaspor maçları çok zorlu geçmesine rağmen hedeflediğimiz puanları toplayarak 3 karşılaşmadan 7 puan elde ettik. Bu maçlar süresince eksik oyuncularımıza rağmen yerlerine oynayan futbolcu kardeşlerimizin bu eksikleri hissettirmemeleri sevindiricidir'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı Bikoko dışında eksik oyuncuları bulunmadığını vurgulayan Ferah, şunları kaydetti:

''Rakibimizin ligdeki durumu bizi hiç bir şekilde ilgilendirmemektedir. Geçtiğimiz tüm maçlar gibi bu maçı da çok ciddiye alarak mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanmaktayız. Liderliğimizi pekiştirebileceğimiz bu maçta, taraftarlarımızın tribünleri doldurarak adeta bir şölen havası yaratacağına olan inancımız tamdır. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın taraftarına da büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Lider takımın taraftarına yakışır, fair-play ruhuna uygun bir şekilde takımıza destek olunması taraftarlarımızdan en önemli beklentimizdir.''


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.