Rize Antalya'da Kamp Yapacak

Rize Antalya'da Kamp Yapacak

Çaykur Rizespor bir taraftan Antalya'da kampa girme çalışmalarını yürütürken diğer taraftan eski oyuncularıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım izlettirmek istediklerini söyledi.

Kalpar,  yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına yarın Antalya'da başlayacaklarını belirterek, ''Yabancı oyuncularımız kampa 2 Ocak tarihinde katılacak. Diğer oyuncularımızla sezon hazırlıklarına başlayacağız. İkinci yarının çok daha zor geçeceğini biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı yapacağız. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım izlettirmek istiyoruz'' dedi.

Kampın 10 Ocak tarihinde tamamlanacağını ifade eden Hüseyin Kalpar, şöyle devam etti: ''Türkiye Kupası 3. kademe maçında 12 Ocak Perşembe günü kendi sahamızda Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Kupa maçları, takımın form durumu açısından çok önemli. Oyuncularımızın hazır olması için, moral motivasyonlarının yükselmesi için çok değer veriyoruz. Lig öncesi en ciddi sınavımız bu maç olacak. Elbette kupada şampiyonluk hedefimiz yok. Ancak, kazanarak moralimizi yükseltmek istiyoruz.''

Kalpar, transfer çalışmalarının büyük bir titizlik içerisinde sürdüğünü, resmi imzaların atılmasının ardından açıklamaların yapılacağını kaydetti.

Bu arada, yeşil-mavili ekipte uzun süre forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olan ve bu sezonunun ilk yarısında Adanaspor'da görev alan Fahri Tatan'ın, Çaykur Rizespor'a dönmeye sıcak baktığı, Kalpar'ın bu transfere izin verdiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.