Rize Galibiyetle Tanıştı

Rize Galibiyetle Tanıştı

Ç.Rizespor Avusturya kampında Sırbistan Süper Lig takımlarından Hajduk Kula’yı ilk yarıda bulduğu iki gol ile mağlup etmeyi başardı.

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına Avusturya’da devam eden Ç.Rizespor bu akşam Sportzentrum Schwaz stadyumunda oynadığı hazırlık maçında Sırbistan Süper Lig takımlarından Hajduk Kula’yı ilk yarıda bulduğu iki gol ile mağlup etmeyi başardı.

Bundan önce oynadığı iki hazırlık maçında galibiyet alamayan Yeşil Mavililer, bu akşam zayıf Sırp temsilcisini 33. dakikada genç oyuncusu Ozan Papaker'in ve 40. dakiakda Sercan Kaya’nın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Ç.Rizespor’un onbiri şu şekilde oldu: Necati Yılmaz, Orhan Ovacıklı, Oğuzhan Berber, Ousman Viera, Sezer Özmen, Kağan Söylemezgiller, Cumali Bişi, Sercan Kaya, C.Ahmet Alkılıç, M.Emre Kalkan, Ozan Papaker

Teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ikinci devresinde Ousman Viera, M.Emre Kalkan, Kağan Söylemezgiller ve C.Ahmet Alkılıç’ın yerine Koray Altınay, Kıvanç Karakaş, Davit Depetris ve Cumhur Yılmaztürk’e şans verdi.

Atmaca, yurt dışında oynayacağı üçüncü ve son hazırlık maçında 29 Temmuz 2013 pazartesi günü Türkiye saati ile 18:30`da Süper lig temsilcisi Kayserispor ile Wörgl stadyumunda oynayarak kampı tamamlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.