Rize Göztepe'de çıkış arayacak

Rize Göztepe'de çıkış arayacak

"Kaliteli bir takımız ve içerisinde bulunduğumuz zor durumdan çıkacağız. Alacağımız bir galibiyet bizi baskıdan kurtaracak..."

Bank Asya 1. ligde son yedi haftada galibiyet alamayan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, kaliteli bir takım olduklarını ve içerisinde bulundukları zor durumdan çıkacaklarını söyledi.

Mataracı, yaptığı açıklamada, önemli olanın zor durumda takıma sahip çıkmak olduğunu belirterek, ''Haftalardır üzerimizdeki kazanamama baskısını atamıyoruz. Girdiğimiz bir çok pozisyonu değerlendiremiyoruz. Kalemizde çok ilginç goller görüyoruz. Futbolda çok ender rastlanan şanssızlıklar yaşıyoruz'' dedi.

Takım içerisinde kalitenin ve dayanışmanın tartışılmaz olduğunu ifade eden Mataracı, ''Kaliteli bir takımız ve içerisinde bulunduğumuz zor durumdan çıkacağız. Alacağımız bir galibiyet bizi baskıdan kurtaracaktır. Bu galibiyeti Göztepe deplasmanında almak istiyoruz'' diye konuştu.

Futbolda başarının sonuçlara dayalı olduğunu kaydeden Mataracı, şunları söyledi: ''Tesisleşme, alt yapı ve ekonomik anlamda ne yaparsanız yapın, her şey sahada alacağınız sonuca bağlıdır. Rizespor bir çok alanda sorunlarının üstesinden gelmiş kurumsal anlamda çok güçlü bir yapıya kavuşmuştur. Sportif anlamda da geçmişten aldığımız derslerle bu yıl başarıya ulaşmak için çabalıyoruz. Bank Asya'da başarının adı Süper lige yükselmektir. Bunun için çabalıyoruz.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.