Rize Özel İdare Spor Kulübü 3.Lig'e Doğru

Rize Özel İdare Spor Kulübü 3.Lig'e Doğru

Rize Özel İdare Spor Kulübü grubunu namağlup lider olarak tamamlayarak 3. Lig’e yükselme maçlarında çeyrek finale katılma hakkını kazandı

Bölgesel Amatör Ligi 3. bölge 1. grupta ilimizi temsil eden takımlar arasında bulunan Rize Özel İdarespor futbol takımı grubunu namağlup lider olarak tamamlayarak 3. Lig’e yükselme maçlarında çeyrek finale katılma hakkı kazandı.
 
3. Bölge 1. Grupta toplamda 4 müsabakaya çıkan Rize Özel İdarespor futbol takımı, Salarhaspor ile karşılaştığı ilk maçında 2-2 berabere kalırken, ikinci maçında ise 5-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Rize Özel İdarespor futbol takımı, grubun bir diğer takımı olan Çamlıhemşin Belediyespor karşısında ilk maçından 3-1, ikinci maçında ise 8-1’lik galibiyetler ile müsabakalarını namağlup ve lider olarak tamamladı. 4 maçlık grup maçlarında toplam 18 gol atan Rize Özel İdarespor futbol takımı, kalesinde ise 5 gol gördü. 
 
Rize Özel İdarespor futbol takımı, çeyrek finalde 3. Grup 2. Bölge grubunu lider olarak tamamlayan Orduspor 1967 takımı ile tarafsız sahada karşı karşıya gelecek.

rize-ozel-idare-spor-1.jpg

rize-ozel-idare-spor-12.jpg

rize-ozel-idare-spor-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.