Rize Valisinden Pazarspor'a altın ödülü

Rize Valisinden Pazarspor'a altın ödülü

Şampiyon Pazarspor'u makamında kabul eden Rize Valisi Nurullah Çakır, teknik heyet ve futbolcuları altın ile ödüllendirdi.

Şampiyonluk sonrası, Pazarspor idarecilerini, teknik heyetini ve futbolcuları telefonla arayarak kutlayan Rize Valisi Nurullah Çakır, bugün Rize’ye dönen Pazarspor kafilesinin ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret etmesinden onur duyduğunu söyledi.

Malatya’dan şampiyonluk kupasını alarak Pazar’a dönüş yapan kafilede yaşanan üzücü bir kaza sonucu yaralanan üç Pazarspor taraftarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Rize Valisi Nurullah Çakır, “Yoğun bir emekten sonra elde edilen bu başarıdan ve bizlere yaşatmış olduğunuz bu mutluluktan dolayı, idarecisinden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına tüm Pazarspor camiasını canı gönülden kutluyorum. Rizespor’un yeniden Süper Lig’e yükselmesinin, Rize’nin Haziran ve Temmuz aylarında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olmasının bir tesadüf olmadığını tüm Türkiye’ye bir kez daha kanıtlamış oldunuz. Bu yönüyle de sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

vali1pazarspor.jpg

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Pazarspor kafilesini makamında kabul etmesinden dolayı Vali Çakır’a teşekkür ederek; “Bu mutluluğu ilk sizinle paylaşmak istedik. Kulübümüze göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Pazarspor teknik direktörü Şevki Tonyalı da, Ankara Demirspor maçı öncesi, Pazarspor futbolcularını Ankara’daki kampta ziyaret eden Vali Çakır’a şampiyonluk sözü verdiklerini, bugün bu sözü yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

vali1.20130520231404.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır, şampiyon Pazarspor teknik heyetini ve futbolcularını birer çeyrek altın ile ödüllendirdi. 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.