Rize'de 3. Çalımbay dönemi

Rize'de 3. Çalımbay dönemi

Tecrübeli çalıştırıcı, 3'ü kaleci olmak üzere yerli ve yabancı toplam 14 oyuncu transfer edilmesini istedi. Çalımbay'ın yıllardır birlikte çalıştığı ekibiyle birlikte Rizespor’da görev yapacağı öğrenildi

 Çaykur Rizespor’u 5 yıl aradan sonra Süper Lige çıkaran ancak transferde bütçe anlaşmazlığı nedeniyle yönetimle ayrı düşen ve görevden ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli’nin yerine yönetim daha öncede takımı iki kez çalıştıran Rıza Çalımbay ile masaya oturdu. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile görüşen ve anlaşma sağlayan Çalımbay’ın yarın kendisini yeşil mavili kulübe bağlayan 1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

LİSTESİNİ VERDİ

Efsane teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör konusunda ilk hamlesi olan Rıza Çalımbay ile yapılan ve yaklaşık 3 saat süren görüşmede 1 yıllığına prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bugün resmi sözleşmenin imzalanmasının beklendiği Çalımbay ile yapılan görüşmede transferinde masaya yatırıldığı bildirildi. Süper Lig için kadrosunda önemli revizyonlar yapacak olan Rizespor'da Çalımbay'ın 3'ü kaleci olmak üzere yerli ve yabancı toplam 14 oyuncu transfer edilmesini isteyip listesini verdiği öğrenildi. Çalımbay'ın yıllardır birlikte çalıştığı ekibiyle birlikte Rizespor'da görev yapacağı öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.