Rize’de forma savaşı

Rize’de forma savaşı

Yeşil-Mavililer'de teknik adam Rıza Çalımbay, “Her şeyini takıma veren formayı alır” dedi

Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’dan futbolcularına gözdağı. ‘Benim için yerli ve yabancı isimlerin hiçbir önemi yok’ diyen Çalımbay, “Her şeyini takıma veren formayı alır" dedi. Yeşil-Mavililerin Avusturya kampında konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, inandığı her futbolcunun her zaman arkasında duracağını söyledi. Rizespor'da yeni bir takım oluşturduklarını söyleyen Çalımbay, “Bu takımda bulunan herkesin oynama şansı var. İnandığım futbolcunun her zaman arkasında dururum. Benim için ismin hiç bir önemi yok. İyi olan kimse o oynar" dedi. Kendisi için önemli olanın oyuncunun takımı için her şeyini vermesi olduğunu vurgulaya Çalımbay, "Bunu oyuncuda gördüğüm ve inandığım takdirde arkasında dururum" diye konuştu.

EKSİKLERİMİZ VAR AMA…

Çaykur Rizespor'un 5 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktığını ve bu sezon içlerinde var olan hırs ve azmi ortaya çıkararak mücadele edeceklerinin altını çizen Rıza Çalımbay, "Aidiyet duygusu bizim için çok önemli. Herkes kendisini bu takımın bir parçası gibi hissetmeli. Herkes oynadığı takıma, takım arkadaşına ve formaya saygı duymalı. Her şeyi yüreğimizden sahiplenirsek hedeflediğimiz şeylere ulaşmak çok daha kolay olur" diye konuştu. Gerede’den sonra Avusturya'da da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Çalımbay, "Eksiklerimiz var ama takımda arkadaşlık ruhunun artması benim için çok daha önemli" diye konuştu.

KEYİFLER YERİNDE

Öte yandan Rizespor yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Avusturya'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Mavililerin idmanları yorucu olduğu kadar bir hayli eğlenceli geçiyor. Kampta bulunan tüm futbolcular büyük bir hırs ve tempo ile çalışırken futbolcular arsındaki iletişim de dikkat çekiyor. Dün sabah fizik ve kondisyon akşam ise teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Rizespor’da idmanlar oldukça neşeli geçti. Antrenmanda futbolcular el ele tutuşarak yaptıkları pres çalışmasının ardından istasyona geçti. Daha sonra iki guruba ayrılan oyuncular 6'ya 3 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Rıza Çalımbay yorucu geçen idmanları eğlenceli hale getiriyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.