Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Rizespor'un evinde Kartalspr'u mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, savunma oyuncularının ve kalecinin iyi oynamalarının maçı kendilerine kazandırdırdığını söyledi.

Bulak, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolda 7-8 maçın çok uzun mesafe olduğunu belirtti. Kazandıkları için sevinçli olduklarını ama sahalarında uzun süre kazanamamanın takımda strese neden olduğunu dile getiren Bulak, ''İkinci yarıya iyi başlamıştık. Pozisyonları gol yapabilsek oyunu kopartabilirdik. Ama rakip 1-0 öne geçtikten sonra farkı artırabilirdi de. Orta saha oyuncularının takıma çok katkı sağlamamaları takımı zorladı. Ama savunma oyuncularının ve kalecinin iyi oynamaları bize maçı kazandırdı'' dedi.

İyi bir rakiple oynadıklarını kaydeden Bulak, şöyle konuştu: ''Biz de her geçen gün oyun ve tempo olarak gelişiyoruz. Zorlanmamıza rağmen maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Mağlup duruma düştüğümüz maçları artık kazanabiliyoruz. Bu da oyuncularımın geliştiğini gösteriyor.''

KARTALSPOR CEPHESİ

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise 10 haftaya yakın süredir yenilmediklerini anımsatarak, ''Ligin ikinci yarısında iyi bir çıkışımız vardı. Pay-off'ta yer almak istiyoruz'' diye konuştu.

Oyuncularının maçta iyi mücadele ettiklerini dile getiren Durmuş, ''Organize olmayan 2 gol yedik. Oyunu çirkinleştirmeden oynadık. Zevkli bir maç oldu. Galip de gelebilirdik. Oyun iki tarafa da dönebilirdi'' şeklinde konuştu.

Besim Durmuş, maçta inanılmaz istekli bir Kartalspor olduğunu ifade ederek, ''Mağlup olmamıza rağmen oyuncularımla gurur duyuyorum. Kazanmayı belki Rize'den daha çok istiyorduk. Artık geleceğe bakacağız. Futbol adına güzel bir gün oldu, ama sonuca yansıtamadık'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.