Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, Karşıyaka karşısında aldıkları 3 puanın ilaç gibi geldiğine vurgu yaparak alınan 3 puanın kendilerini üst sıralara taşıdığını söyledi.

Giray Bulak, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna tempo ve arzu olarak istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında alışık olmadıkları bir oyun oynadıklarını ifade eden Bulak, ''Kenardan ne kadar müdahale etsem de yararı olmadı. Beklemediğimiz bir oyundu. İkinci yarı ise kenarlara inerek oyun oynamaya başladık. Oyunun hakimiyetini elimize geçirdik ve golü attık'' dedi.

İyi oldukları ve tempo yaptıkları dakikalarda ikinci golü bulmaları halinde rahatlayacaklarını da anlatan Bulak, ''Bunu yapabilirdik, pozisyonlar bulduk. 2-0 olsa rahatlayacaktık. Ama duran toptan beklemediğimiz bir gol yedik'' diye konuştu.

Bulak, bu maçtan önce bazı oyuncularıyla ilgili sıkıntıları olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: ''Bu nedenle bu oyuncuların yükünü diğer oyuncular çekti. Bu da maç içinde biraz sorun oldu. Ama yine de ikinci golü bulduk ve kazanmayı başardık. Aldığımız 3 puan bizi üst sıralara taşıyor. Bu ekip ruhu bizi iyi yerlere taşıyacaktır. Sahamızda 21 puan topladık. Ama en azından 28 puan alsaydık şimdi daha farklı bir yerde olabilirdik. Bu nedenle iç saha çok önemli.''

ÇAYKUR RİZESPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Çaykur Rizesporlu kaleci Ramazan, yenilen bir golde kendi kabahati olduğunu vurgulayıp, "Yediğimiz golde benimde kabahatim var. Defansı ilerde kurduğumuz için geride geç kaldım. Bu golden de ders almamız gerekiyor. Çok şükür kazasız belasız atlattık. Ama önümüzde zorlu bir Sakarya spor maçı var. Daha dikkatli olmamız gerekiyor" dedi.

Rizesporlu bir diğer oyuncu Erkan ise "İçerde Kartal'ı yendik. Bu hafta da yenmemiz gerekiyordu. İçerde Sakarya'yı da yenersek büyük bir avantaj elde etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktör Mustafa Uğur da Rize'ye eksik geldiklerini anlatarak, ''Ama buna rağmen yine de iyi mücadele ettik. Eksiklerimize rağmen maçı kazanabilirdik de Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum'' dedi.

KARŞIYAKALI FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Karşıyakalı futbolcu Erhan Kavak dengeli bir oyun oynandığını belirtip, "Maç kafa kafaya gitti. Duran toptan gol yedik. Maç bizim lehimize de dönebilirdi. Maalesef öyle olmadı. Rizeli tebrik ediyoruz" derken Özgürcan ise açıklamasında, "İlk yarı iyi geçti. Ortada bir mücadele vardı. İkinci yarının başında dalgınlığımızdan gol yedik. Daha sonra beraberliği yakaladık. Beklenmedik bir gol daha yedik ve kaybettik" şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.