Rize'de Maçın Ardından

Rize'de Maçın Ardından

Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Çorumspor'u 6-0 yenerek bir üst tura çıkan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, rakibe saygı duyarak fazla sıkmadan kazandıklarını söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kupa maçının kendileri için iyi geçtiğini belirterek, ''Ancak rakip çok genç ve zayıf bir ekipti. İlk yarıyı 4-0 önde tamamladık. İkinci yarıda oyunu fazla sıkmak istemedik, rahatsızlık verici sonuç ortaya çıksın istemedik. Farklı skor bizim içinde rakip içinde iyi olmazdı. Rakibe saygı duyarak fazla sıkmadan kazandık. Kupada tur atlamış olduk. Bundan sonraki turda da iyi işler yapmak istiyoruz'' dedi.

Çorumspor Teknik Direktörü Sedat Özbağ, güç dengelerinin olmadığı bir maç oynadıklarını ifade ederek, ''Şampiyonluğa oynayan bir Rizespor ve kaliteli bir ekip. Biz önce can sonra canan anlayışı ile ligi düşünüyoruz. Pazar günü zor bir puan maçımız var. Kadromuz kısıtlı, kadro derinliği olmayan bir ekibiz. Elimizden geldiği kadar Rizespor karşısında mücadele etmeye çalıştık. Bu skor normal ve üzerinde durmuyoruz. Çaykur Rizespor'a bundan sonra başarılar diliyoruz'' diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.