Rize'de Maçın Ardından açıklamalar

Rize'de Maçın Ardından açıklamalar

Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor-Konyaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu..

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ''Böyle bir istek, arzu, 2-0'dan sonra oyunu bırakmayan takım, beni galip gelmiş kadar mutlu etti'' dedi.

Kalpar, 2-2 biten Konyaspor maçın ardından yaptığı değerlendirmede, zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, ''Kendi sahamızda penaltı golleri ile 2-0 mağlup duruma düşmemiz, 10 kişi kalmamız kolay değildi. İlk yarının ardından oyuncularıma bu skorun altından kalkabileceğimizi, istenmesinin önemli olduğunu söyledim'' dedi.

İkinci yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Kalpar, ''Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarıda net pozisyonlar bulduk. Bunları daha iyi değerlendirebilsek 3 puan da alabilirdik. Böyle bir istek, arzu, 2-0'dan sonra oyunu bırakmayan takım beni galip gelmiş kadar mutlu etti. Benim takımım bu olmalı. Bundan sonra çok daha iyi sonuçlar alabilecek bir oyun ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Kalpar, maçta hakemin çok kolay penaltı ve kırmızı kart verdiğini de savundu.

-Konyaspor cephesi-

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, maçtan önce 1 puan razı olabileceğini dile getirerek, ''Ama maçta 2-0 galip duruma geçtikten sonra berabere kalmak, beni elbetteki mutlu etmedi'' dedi.

Özellikle maçın ilk 45 dakikasında baskı ile karşılaşabileceklerini bildiklerini, kendilerinin de kontrataklarla gol aramaya dayalı bir oyun anlayışı içinde olmayı planladıklarını anlatan Özdemir, ''Maç, istediğimiz gibi başladı. 2-0 öne geçtik. Ama ikinci yarı karşımızda çok dirençli bir Çaykur Rizespor bulduk. Uzun oyuncu konusunda eksiklik yaşadık. Pas yapma konusunda sıkıntılarımız oldu. Bunu da tecrübesizliğimize bağlıyorum'' diye konuştu.

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda genç bir kadro ile iyi sonuçlar aldıklarına inandığını vurgulayan Özdemir, kendilerini geliştirmeleri halinde Bank Asya Birinci Lig'in istikrarlı takımlarından biri olabileceklerini kaydetti.

Özdemir, ligin güç anlamında birbirine denk takımlardan oluştuğunu, bu nedenle çıkacak veya düşecek takımlar için şimdiden bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.