Rize`de sahaya inen o kişi bakın kim

Rize`de sahaya inen o kişi bakın kim

RİZE`de dün Bank Asya 1`inci Lig`inde Çaykur Rizespor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın 23`üncü dakikasında elinde Türk bayrağı ile sahaya inen gencin asker olduğu ortaya çıktı. Rahatsızlığı nedeniyle hava değişimi alarak memleketine gelen 22 yaşındaki Semih Gökdemir, şehit haberlerinden etkilenerek duygulandığını ve sahaya indiğini söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan Gökdemir, sevk edildiği Cumhuriyet Savcılığı`nca serbest bırakıldı.

Çaykur Rizespor’un 2-1 kazandığı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının 23’üncü dakikasında elindeki Türk bayrağı ile sahaya inen ve bir süre koştuktan sonra polis tarafından gözaltına alınan Semih Gökdemir önce Tophane Polis Merkezi`ne, asker olduğu ortaya çıkınca da Rize İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Askeri yetkililere ifade veren Gökdemir, bu sabah yeniden polis tarafından alınarak Cumhuriyet Savcılığı`na sevk edildi. `Sporda Şiddet Yasası’na muhalefetten` hakkında yasal işlem başlatılan Gökdemir, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Gökdemir’in yasaya muhalefet suçundan 3 ila 1 yıl arasında hapis, bin 200 lira para cezası veya 6 ay statlara girmeme cezası alabileceği belirtildi.

`VATAN SAĞOLSUN, CEZANIN ÖNEMİ YOK`

Ankara Mamak’ta asker olduğunu ve rahatsızlığı nedeniyle hava değişimi alarak memleketi Rize’ye geldiğini ifade eden Gökdemir, son günlerdeki şehit haberlerinden  etkilendiğini ve duygulandığını söyledi. Maça elinde Türk bayrağı ile geldiğini ve bir anda sahaya girerek tüm Türkiye’ye Türk bayrağının ilelebet dalgalanacağını göstermek istediğini belirten Gökdemir, &Ceza alabilirim ancak vatan sağ olsun. Cezanın bir önemi yok" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.