Rize’de Transfer Harekatı Başladı

Rize’de Transfer Harekatı Başladı

Yeşil-Mavili yönetim harekete geçerek gündeminde bulunan futbolculara temaslara başladı.

Çaykur Rizespor'da ara transfer döneminde yapılacak transferler için yönetim ve teknik heyet kolları çoktan sıvadı. Listede yer alan isimler üzerine yoğunlaşılmaya başlandı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin talimatı üzerine alınması konusunda öncelik verilen isimlerin başında Beşiktaş'tan 2 futbolcu yer alıyor. Bu isimlerde Mehmet Akyüz ile Hasan Türk. Rizespor, Mehmet ve Hasan'ın Siyah Beyazlı ekipten resmen istedi. Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi olan Rizeli işadamı Ahmet Kavalcı,  Rizespor'un kendilerinden Mehmet Akyüz ile Hasan Türk'ü resmen istediğini belirterek şunları söyledi:

“Rizespor, Mehmet ve Hasan için bize resmi teklif aldık. Bende bunu teknik direktörümüz Samet Aybaba'ya söyledim. Aybaba, bana bu iki oyuncuyu devre arası hazırlıklarını yapacağımız Antalya kampına getireceğini ve durumlarına kamp sonunda karar vereceğini söyledi. Ayrıca, bir forvet oyuncusu transfer ettiğimiz taktirde de Mehmet Akyüz'ü Rizespor'a kiralık olarak verebileceğimizi söyledi. Dolayısıyla hem Mehmet'in hem de Hasan'ın Rizespor'a transferi Antalya kampının sonun da belli olur. Bu konu da kararı Samet Aybaba verecek. Rizespor Atınç'ı isterse transferini hemen gerçekleştiririz" dedi.

Bugün Rize'de başlayacak hazırlıklar öncesi Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor özellikle orta saha ve forvete takviye yapacak. Transferde öncelikle 3 büyük takımdan almak istediği oyuncular için harekete geçen Yeşil-Mavililer’in Galatasaray'ın Rize'li olan yöneticisi Abdurrahim Albayrak'tan Ceyhun Gülselam' da istediği öğrenildi.

Albayrak, Rizespor'un bu teklifini Fatih Terim'e iletirken, Galatasaray’ın Rizespor'a başka bir oyuncuyu vermek istediği bildirildi. Bu arada Rizespor Fenerbahçe’den ise Özgür Çek ile ilgilendiği bilgisine ulaşıldı. Yeşil-Mavililer bu oyuncular için temaslarını sürdürürken, K.Karabükspor'dan ayrılan Florin Cernat'tan haber bekliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.