Rizeli Judocular Vurduğunu Devirdi!

Rizeli Judocular Vurduğunu Devirdi!

Ankara'da yapılan İller Arası Judo Şampiyonası'nda Rizeli Judoculardan "ALTIN" vuruş!...

Ankara'da yapılan İller Arası Judo Şampiyonası'nda Rizeli sporcular, 5 altın, 1 gümüş, 2 de bronz madalya kazandı.

Ankara Sincan Spor Salonunda 19-20 Kasım tarihlerinde yapılan İller Arası Judo Şampiyonası'na 25 ilden 45 kulüp, 650 sporcu ile katıldı. Turnuvaya Rize'den Gençlik Spor Kulübü, Telekom Spor Kulübü ve Çaykur Spor Kulübünden toplam 15 sporcu katıldı. Sporculara müsabakalara antrenör Ramazan Öztürk ile yardımcı antrenör Gökcan Akgün hazırladı.


Yapılan müsabakalar sonucunda kızlarda 52 kiloda Edanur Kaya, +57 kiloda Kübranur Eesir, 30 kiloda Büşra Demirci altın madalya, 48 kiloda Bahar Sandıkçı bronz madalya; erkeklerde de 42 kiloda Kasım Erkan ve 90 kiloda Mehmet Remzi Kasp altın madalya, 42 kiloda İsa Taştan gümüş madalya, 42 kiloda Furkan Öztürk de bronz madalya kazandılar.


Ramazan Öztürk, yaptığı açıklamada, Ankara'daki turnuvada 5'i altın olmak üzere 8 madalya kazanmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Sporcularımız ile disiplinli ve verimli bir çalışmanın ardından elde edilen müsabaka sonuçları oldukça iyi. Bundan sonraki başarılarımızda aynı hevesi, hırsı ve mücadeleyi ortaya koymaya çalışacağız. Amacımız sonraki müsabakalarda çıtayı daha da yükseltmek'' dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.