Rizeli muay thai’ciler madalya peşinde

Rizeli muay thai’ciler madalya peşinde

Rizeli muay thai’ciler madalya peşinde

Geçtiğimiz günlerde Çorum’da yapılan Karadeniz Bölge Şampiyonasında 3 altın 1 gümüş 2 bronz madalya alarak büyük başarıya imza atan Rizeli Muay Thai’cilar şimdide Antalya’da yapılan turnuvaya hazırlanıyor.
24 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Muay Thai Türkiye Şampiyonası'na 4 sporcu ile katılacak olan sporcular Rize’de son hazırlıklarını yapıyorlar.
Çorum’da yapılan bölge şampiyonasında Rize'yi gururla temsil ettiklerini belirten Muay Thai Antrenörleri Ergün Çakmakçı ve Ahmet Cebir, "Rize’yi çeşitli platformlarda gururla temsil ediyoruz. Son katıldığımız turnuvada yine gücümüzü gösterdik. Muay Thai sporunda Rize’de ilkleri gerçekleştirerek milli takıma sporcular gönderdik. İki sporcumuz Avrupa şampiyonasında ve Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etti. Bu bizim için gurur verici bir olay. 2010 yılından bu yana Rize’de başlattığımız bu spor şu an güzel bir noktaya geldi. Gençlik ve spor il müdürlüğümüz bize gerekli desteği veriyor. Yeni müdürümüz Halil Pehlivan’ın göreve gelmesiyle yaptığımız spora bakış açısı değişti. Daha çok destek alıyor ve teşvik ediliyoruz. Yalnız diğer kurum ve kuruluşlardan yeterli desteği ve ilgiyi göremiyoruz. Burada mücadele edip başarı kazanan sporcular ilimizin çocukları. Biz antrenörler olarak elimizin geldiğinin fazlasını yapıyoruz" dediler.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.