RİZELİ TEKNİK ADAMLAR BAŞARILARIYLA GURUR VERİYOR

RİZELİ TEKNİK ADAMLAR BAŞARILARIYLA GURUR VERİYOR

Bir dönem Ç.Rizespor alt yapısında görev alarak birçok futbolcunun profesyonel olmasına katkıda bulunan antrenörler Mustafa KALAFATOĞLU ve Abdullah KALAFATOĞLU 3. LİG 3. Grup takımlarından Ağrı 1970 Spor takımında başarılarıyla adlarından söz ettiriyor.

Mustafa KALAFATOĞLU, yıllarca Çaykur Rizespor ve bir çok profesyonel takımda futbol oynayan genç teknik adam geçen yıl ligde bıraktığı Ağrı 1970 Spor takımıyla bu yıl play of potasından sadece 3 puan uzakta.  ilk devrenin son 4 maçında hedeflerinin play of potasında ya da yakının da yer almak olduğunu söyleyen genç teknik adam çok zor koşullar altında başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Teknik ekibim ile çok iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden başarılı teknik adam Rize ye ve Rize deki dostlara selam ve sevgilerini iletti.
 mustafa-kalafatoglu-1.jpg
Mustafa hocanın yardımcısı ve aynı zamanda kuzeni olan Abdullah KALAFATOĞLU ise çok güzel bir ekiple harika işler yaptıklarını, durum ve koşulların zorluklar içermesine rağmen başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
KALAFATOĞLU , Ağrı 1970 Spor kulübü 3.lig 3. Grupta 20 puanla play of  potasından sadece 3 puan uzakta bulunmakta.  
Genç teknik adamlara başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

mustafa-kalafatoglu-12.jpg

mustafa-kalafatoglu-13.jpg

mustafa-kalafatoglu-14.jpg
Haber: Yasemin ÖZÇELİK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.