Rizespor 3 puana hasret kaldı

Rizespor 3 puana hasret kaldı

Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor eline geçen liderlik fırsatını tepti. Son 4 haftadır kazanamayan ve 3 puana hasret kalan Çaykur Rize, Boluspor ile evinde 2-2 berabere kalınca devreyi 2. sırada tamamladı.

Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor eline geçen liderlik fırsatını tepti. Bank Asya 1. Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Çaykur Rize, Boluspor ile 2-2 berabere kalarak ilk devreyi lider tamamlama şansını kaybetti. Yeşil Mavililer, ilk yarıyı 30 puanlı Elazığspor'un ardından averajla 2. sırada tamamladı.

RİZE FIRSAT TEPTİ... MURAT HACIOĞLU PENALTI KAÇIRDI

Karşılaşmada Çaykur Rizespor'un gollerini 15. dakikada Bikoko ve 69. dakikada Jallow kaydederken Boluspor'un gollerini ise 6. dakikada Onur Türk ve 35. dakikada Emre Toraman penaltıdan kaydetti.

Karşılaşmanın 50. dakikasında Çaykur Rizespor'dan Murat Hacıoğlu penaltı atışından yararlanamadı. Hacıoğlu'nun penaltı atışında kaleci Atacan topun filelerle buluşmasına izin vermedi.

BİTİRİM İKİLİ JALLOW VE BİKOKO SUSKUNLUĞUNU BOZDU

rizespor-boluspor.20111219220728.jpg

Çaykur Rizespor'un Bitirim İkilisi Jallow ve Bikoko, 4 haftadır süren gol sessizliğini Boluspor karşısında bozarken golcü ikili birçok gol posizyonundan da faydalanamadı. Karşılaşmada  Jallow'un düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı da Murat Hacıoğlu golle değerlendiremedi.

DİREK GALİBİYETE İZİN VERMEDİ

Karşılaşmanın 88. dakikasında Mehmet Al'ın şutunda top üst direkten geri döndükten sonra Bikoko 90. dakikada yüzde yüzlük gol posizyonundan faydalanamadı ve topu yandan auta attı.

RİZE BERABERLİĞE ABONE OLDU... RİZE'DEN ÜST ÜSTE 4. BERABERLİK

Yeşil Mavililer daha önce beraberlikle ayrıldığı Sakaryaspor, Güngörenspor ve Giresunspor karşılaşmasından sonra Boluspor ile de berabere kalarak son 4 haftadaki puan kaybını 8'e çıkardı.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 30 puana ulaşarak ligde 2. sıradaki yerini korudu. Rakip Boluspor ise Rize'den aldığı 1 puanla ilk devreyi 26 puanla 7. sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor, 2011 yılının son karşılaşmasını Türkiye Ziraat Kupası'nda 22 Aralık Perşembe günü saat:13.00'da Rize Yeni Şehir Stadı'nda Çorumspor ile yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.