Rizespor 4 Oyuncu Transfer Edecek

Rizespor 4 Oyuncu Transfer Edecek

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, ihtiyaç duydukları bölgeler için dört futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıyı lider Elazığspor'un ardından averajla ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, ihtiyaç duydukları bölgeler için dört futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi.

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında çok talihsiz goller yediklerini belirterek, ''Kazanılacak ve oyun olarak üstün olduğumuz bir çok maçı talihsiz gollerle kaybettik. İlk yarıdaki maçlarda aleyhimize verilmiş beş penaltı kararı var. Bu kararlarda art niyet aramıyoruz. Kendi açımızdan neden bu kadar çok penaltıya sebebiyet verdik- Bunu araştıracağız. İkinci yarıda aynı hataları yapmamalıyız. İkinci yarı hazırlığımızda bunlara çalışacağız. Takım olarak hücum ve savunmayı aynı anda yaparak ilk yarıdan daha iyi bir grafik yakalamak istiyoruz'' dedi.

Yönetim kurulu ile yaptıkları görüşmelerin ardından takımdaki transfer çalışmalarının netleştiğini ifade eden Kalpar, ''İlk yarıda aldığımız sonuçlar ve yaptığımız değerlendirmeler sonrası transfer görüşmelerimize başladık. Defansa, orta sahaya ve forvete takviye yapmayı düşünüyoruz. İhtiyaç duyduğumuz bölgeler için dört futbolcu transfer etmek istiyoruz. Bunun için ön görüşmelerimizi yaptık. Ancak netleşen isim yok. Ara transferde hazır oyuncu almak kolay değil. Biz de acele etmeden faydalı oyuncu transferi için çaba harcıyoruz'' diye konuştu.

Kalpar, takımdan Yunus Murat Ceylan, Gökhan Öztürk ve İlyas Çakmak'ın ayrıldığını, başka bir oyuncunun takımdan ayrılmayacağını sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.