Rizespor Adım Adım Hedefe İlerliyor

Rizespor Adım Adım Hedefe İlerliyor

PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Torku Konyaspor, Konya Atatürk Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Mücadeleden Çaykur Rizespor 3-1 galip ayrıldı.

Torku Konyaspor'un golünü 9. dakikada Erdal Kılıçarslan atarken, Çaykur Rizespor'un golleri 30. dakikada Kemal Aslanoğlu, 58. dakikada Onur Güney, 60. dakikada Uche Kalu kaydetti.

Hızlı başlayan mücadelede Torku Konyaspor henüz 9. dakikada Erdal Kılıçarslan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor'un bu gole cevabı ise 30. dakikada Kemal Aslanoğlu'yla geldi ve durum 1-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmadı ve 1-1 berabere sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ise Çaykur Rizespor, 58. dakikada Onur Güney'in golüyle 2-1 öne geçti. Bu golden sadece 2 dakika sonra, 60. dakikada ise Uche Kalu, Çaykur Rizespor'un 3. golünü attı ve skor 3-1 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3-1 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Torku Konyaspor 12 puanda kalırken, Çaykur Rizespor puanını 20 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Gelecek hafta Torku Konyaspor deplasmanda Denizlispor ile oynarken, Çaykur Rizespor kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.