Rizespor Başkanı Kartal, "Bu Hakemlerle Bu Lig Biter Mi?"

Rizespor Başkanı Kartal, "Bu Hakemlerle Bu Lig Biter Mi?"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, maçın hakemi Arda Kardeşler ile alakalı "Bu hakemlerle bu lig biter mi? Bir de federasyon başkanının olduğu maçta bir hakem bunu yapıyorsa onların olmadığı yerde neler yapar?" ifadelerini kullandı

1-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maçta Fenerbahçe lehine 2 penaltı veren hakem Arda Kardeşler'i eleştiren Kartal, "Bu hakemlerle bu lig biter mi?" diye sordu.


Kartal'ın açıklamaları şöyle:

"Birşey söylemeye gerek yok. Türkiye gördü. Bu hakemlerle bu lig biter mi? Olacak iş mi? Bir de federasyon başkan ve başkanvekilinin olduğu maçta bir hakem bunu yapıyorsa onların olmadığı yerde neler yapar? Bunu düşünmek lazım bunu kabul etmiyoruz. Hiç değilse bir tutar tarafı olur. VAR'a gitmiyorsun. Hemen sarı kart gösteriyorsun. İki penaltıda da penaltının olduğundan kendisi de emin değil. Ama ne şekilde buraya geldi ben anlamadım. Daha birinci maçta bunu yapmanın bir anlamı yok ki. Daha ilerde çok maç var. Bu adamlarla mı bu ligi biz bitireceğiz? Böyle hakem mi olur? Bu hakemin bence bugünden itibaren bu işini bitirmeleri lazım. Bir daha bu hakemin sahalarda olmaması lazım ki; bir başka hakem de görsün desin ki 'Yanlış yaptığımız zaman biz cezalandırılıyoruz.' Bu adamın hemen cezalandırılması lazım."

"Bunu Sokakta Bulup Getirmişler"
Federasyon Başkanı Nihat Özdemir ve federasyon üyelerinin de hakemin yanlış kararlarını gördüğünü ifade eden Kartal, "Böyle bir hakem olmaz. Bu hakem değil. Bunu sokakta bulup getirmişler. Sezonun ilk maçında bir hakem bu şekilde başlattı. Bu sezon nereye kadar gider bilmiyorum. Bu hakemi de takip edeceğiz." şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.